Hoe Cadeaus Op Te Halen Bij De Kerstboom Van Het Kremlin

Inhoudsopgave:

Hoe Cadeaus Op Te Halen Bij De Kerstboom Van Het Kremlin
Hoe Cadeaus Op Te Halen Bij De Kerstboom Van Het Kremlin

Video: Hoe Cadeaus Op Te Halen Bij De Kerstboom Van Het Kremlin

Video: Hoe Cadeaus Op Te Halen Bij De Kerstboom Van Het Kremlin
Video: DIY Cadeaus Leuk Inpakken ★ MEER 2024, Mei
Anonim

De kerstboom van het Kremlin is de belangrijkste van het land. Elk kind droomt ervan om daar te komen. Naast de originele voorstelling, waarbij bekende artiesten zijn betrokken, krijgen kinderen prachtige sets snoep en speelgoed cadeau.

Hoe cadeaus op te halen bij de kerstboom van het Kremlin
Hoe cadeaus op te halen bij de kerstboom van het Kremlin

instructies:

Stap 1

Om cadeaus op te halen bij de kerstboom van het Kremlin, heb je een kaartje nodig. Je kunt het op verschillende manieren krijgen. De eerste is om te kopen. Het is beter om dit van tevoren te doen, aan de kassa van het Kremlinpaleis. Er zijn zeer weinig kassatickets te koop, dus volg de aankondigingen op internet of controleer de ontvangst van de tickets telefonisch: +7 (495) 928-52-32, +7 (495) 917-23-36, +7 (495) 620- 78-31. Voorstellingen lopen meestal van 25 december tot 9 januari. Je kunt al in oktober een kaartje kopen. Bovendien, sites www.biletexpress.ru, www.kremlin-elka.su, www.hottickets.ru levert diensten voor de verkoop en bezorging van uitnodigingen voor de belangrijkste kerstboom van het land. Maar de prijzen zijn daar onvergelijkbaar hoger dan aan de kassa, maar er is altijd de juiste plek op voorraad. De tweede manier om de felbegeerde coupon te krijgen, is door een winnaar te worden van schoololympiades, een laureaat van een prijs voor de creativiteit van kinderen, enz. Het zijn deze jongens die uitnodigingen ontvangen voor het nieuwjaarsconcert van de president. Maar ook voor wezen, grote gezinnen en gehandicapten

Stap 2

Nadat u het gewenste kaartje hebt verkregen, gaat u naar het adres Vozdvizhenka-straat, huis 1. Het is gemakkelijk te vinden, zelfs voor een bezoeker. Het is voldoende om naar de metrostations Okhotny Ryad of Ploschad Revolyutsii te gaan en het bord voor de uitgang naar het Rode Plein te vinden. Als je de voorstelling niet wilt zien, kun je de cadeaus gewoon op elke dag van de kerstboom van het Kremlin ophalen. Daarnaast worden souvenirs en snoepjes uitgegeven na het einde van de nieuwjaarsvakantie. Binnen twee weken kunt u de geschenken ontvangen waar u recht op heeft.

Stap 3

Ga het gebouw van het Kremlinpaleis binnen en praat met een medewerker. Hij vertelt je hoe je het loket kunt vinden waar je je cadeau kunt ontvangen. Trek het kaartje uit het raam. De inspecteur scheurt de rug met het nummer eraf en geeft je een souvenir.

Aanbevolen: