Hoe Maak Je Een Origineel Cadeau Voor Valentijnsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Origineel Cadeau Voor Valentijnsdag
Hoe Maak Je Een Origineel Cadeau Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Maak Je Een Origineel Cadeau Voor Valentijnsdag

Video: Hoe Maak Je Een Origineel Cadeau Voor Valentijnsdag
Video: 26 MOOIE DIY POP UP KAARTEN 2024, April
Anonim

Valentijnsdag komt eraan en degenen die hun helften willen plezieren, moeten van tevoren geschenken voorbereiden. Als een eenvoudige "Valentijnskaart" je banaal lijkt, maak dan een ongewoon cadeau voor je dierbaren van ijs.

Valentijnskaart gemaakt van ijs
Valentijnskaart gemaakt van ijs

Noodzakelijk

  • - plastic bak in de vorm die je nodig hebt
  • - water
  • - kralen
  • - mes

instructies:

Stap 1

Bedenk in welke vorm je de "ansichtkaart" gaat maken en pak een plastic bakje. Stel je voor hoe je een ambacht kunt versieren - bloemen, confetti, verf. Als je een man bent en een aanzoek wilt doen, kun je de ring bevriezen.

Stap 2

Giet ongeveer 1 cm water in een bakje en zet het een paar uur in de vriezer (tot het bevriest). Terwijl je wacht, bereid je de rest van het materiaal en een werkplek voor.

Stap 3

Gebruik een mes of soortgelijk hard gereedschap op een laag bevroren water, teken wat je gaat "schrijven" (in ons geval - I ♥ YOU), en leg vervolgens de kralen op de gemarkeerde paden. Het werk is nauwgezet, wees voorbereid op het feit dat de kralen op onnodige plaatsen kunnen glijden en plakken.

Stap 4

Vul de resulterende belettering voorzichtig met koud water. Giet water in de hoek, zonder sterke druk, en zorg ervoor dat u de kralen niet aanraakt. Als het water de belettering heeft verdrongen, werk het dan bij met een mes of iets duns.

Stap 5

Plaats de container voorzichtig in de vriezer totdat het water volledig bevriest. Het is beter om het vlak voor het serveren uit de vriezer te halen. Draai de container ondersteboven en houd hem onder warm water - het ijs glijdt er gemakkelijk uit.

Stap 6

Het is aan te raden om op straat te geven, bijvoorbeeld door een ijscadeau in een sneeuwbank te steken. Het hangt allemaal af van je fantasie!

Aanbevolen: