Waar En Hoe Earth Day Wordt Gevierd

Inhoudsopgave:

Waar En Hoe Earth Day Wordt Gevierd
Waar En Hoe Earth Day Wordt Gevierd

Video: Waar En Hoe Earth Day Wordt Gevierd

Video: Waar En Hoe Earth Day Wordt Gevierd
Video: Israël | Jeruzalem | Rosha HaShana Joods nieuwjaar en wijnfestival in het Israel Museum 2024, Mei
Anonim

22 april is Earth Day, een internationale feestdag. Deze tijd kan worden besteed aan zowel feest als plezier, maar ook aan het beslissen wat u voor het milieu kunt doen.

De vlag van de aarde is geen officieel erkende vlag, maar wordt geassocieerd met Earth Day
De vlag van de aarde is geen officieel erkende vlag, maar wordt geassocieerd met Earth Day

Kort verhaal

Voor het eerst werd Earth Day in 1970 twee keer gevierd: op 21 maart en 22 april. Het evenement werd georganiseerd door John McConnell en de Amerikaanse senator Gaylord Nelson.

In de loop van de tijd is de vakantie populairder geworden. In 1992 vond in Rio de Janeiro een milieutop plaats. De conferentie, georganiseerd door de VN, vond plaats van 3 tot 14 juni.

Tegen die tijd herkenden en begonnen miljoenen mensen over de hele wereld deze feestdag te vieren. Earth Day is gewijd aan de natuur, het bespreken van milieukwesties, het onderzoeken van de mogelijkheden om de planeet te redden van de schadelijke effecten van mensen, en het overbrengen van een boodschap aan de wereld dat er voor de planeet moet worden gezorgd.

Wat moet worden gewijd aan Earth Day?

Denk na over hoe je leeft. Passen de beslissingen die u neemt bij uw levensstijl? En zo niet, wat kan er worden gedaan om het te laten gebeuren? Het ligt in uw macht om het milieu te helpen. Er zijn veel manieren om dit te doen. Waar moet volgend jaar op gelet worden? Wat zijn enkele van uw sterke punten die u kunt gebruiken om anderen meer aandacht voor de natuur te geven?

Als je van nature een leider bent, kun je die hefboom worden die anderen zal motiveren om actie te ondernemen. Of u kunt leiden door het goede voorbeeld te geven.

Over welke vragen weet je het minst? Kom meer te weten over de meest urgente milieuproblemen en richt uw inspanningen op het oplossen ervan. Wijd deze dag aan beslissingen die van invloed zijn op het volgende jaar. Een andere manier om Earth Day te vieren, is door plezier te maken, te kletsen en te feesten.

Waar wordt de Dag van de Aarde gevierd

Earth Day-vieringen worden in veel landen over de hele wereld gehouden: de VS, Japan, Duitsland, Mexico, Polen, Rusland, Turkije, Australië, Mongolië, de Filippijnen, Canada, Brazilië, Argentinië, Ecuador en Oezbekistan.

In veel grote steden is het feest niet beperkt tot één dag, maar strekt het zich uit over een week. Earth Week loopt meestal van 16 april tot 22 april.

Aanbevolen: