Hoe Kom Je Bij De Dierentuin Van Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Dierentuin Van Moskou
Hoe Kom Je Bij De Dierentuin Van Moskou

Video: Hoe Kom Je Bij De Dierentuin Van Moskou

Video: Hoe Kom Je Bij De Dierentuin Van Moskou
Video: Афины, Греция. Здесь есть не только Парфенон! Большой выпуск. 2024, April
Anonim

De dierentuin van Moskou werd opgericht in 1864, is nu de thuisbasis van 1150 diersoorten en heeft nog steeds een kring van jonge dierentuinbiologen, georganiseerd in 1924. Zelfs de Grote Patriottische Oorlog kon het werk van de dierentuin niet in één keer onderbreken, en vandaag behaagt het Moskovieten en gasten van de hoofdstad.

Toegang tot de dierentuin van Moskou
Toegang tot de dierentuin van Moskou

instructies:

Stap 1

De gemakkelijkste manier om de dierentuin van de hoofdstad te bereiken, is met de metro. Direct naast de uitgaansgelegenheid lopen twee metrolijnen: Koltsevaya en Tagansko-Krasnopresnenskaya. Als u langs de eerste lijn naar de dierentuin gaat, moet u naar het Krasnopresnenskaya-station gaan, als u de tweede volgt - naar het Barrikadnaya-station. Wanneer u het station Krasnopresnenskaya verlaat, moet u de Bolshaya Presnya-straat oversteken en ongeveer 100 meter lopen naar de dierentuin. Als u bij het station Barrikadnaya bent aangekomen, moet u bij het verlaten van het station 150 meter lopen, de Bolshaya Gruzinskaya-straat oversteken en dan bevindt u zich in de dierentuin.

Stap 2

Het officiële adres van de dierentuin van Moskou is Bolshaya Gruzinskaya Street, gebouw 1. Er rijdt ook vervoer langs deze straat, met name bus nr. 116 met het bericht "Belorussky Railway Station - Fili" en trolleybus nr. 35 "Marshal Tukhachevsky - Tishinskaya Square." Op deze route moeten voertuigen naar de haltes "Metro Barrikadnaya" of "Zoologicheskaya" gaan. Vanuit het noorden wordt de dierentuin van de hoofdstad begrensd door Zoologichesky Lane, waar de halte "Zoological Lane, 8" zich bevindt. Je kunt deze halte alleen bereiken met bus 116.

Stap 3

Aan de zuidkant van de dierentuin ligt de Krasnaya Presnya-straat, waar de metrohalte Krasnopresnenskaya zich bevindt. Deze halte is te bereiken met bussen nr. 6, 39, 64, 69, 116, 850, evenals met trolleybus nr. 79. Deze halte is het best bereikbaar met grondvervoer, dus het is beter als u er gebruik van maakt.

Stap 4

U kunt bij de dierentuin komen met vervoer via de Krasnopresnenskaya-metrohalte aan de Zamorenova-straat. Buslijnen nr. 4, 39, 69, 152 en 850, trolleybuslijnen nr. 35 en 95, evenals routetaxi nr. 713m lopen door deze halte.

Aanbevolen: