Hoe Kom Je Bij De Dierentuin In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij De Dierentuin In Moskou
Hoe Kom Je Bij De Dierentuin In Moskou

Video: Hoe Kom Je Bij De Dierentuin In Moskou

Video: Hoe Kom Je Bij De Dierentuin In Moskou
Video: Burgers Zoo - Dierentuin Burgers Zoo 2024, April
Anonim

Er is maar één dierentuin in Moskou. Het werd geopend in 1864. Dit is niet alleen de enige dierentuin in Moskou, maar ook de eerste in Rusland. Hier leven meer dan 8 duizend dieren. Voor zowel Moskovieten als gasten van de hoofdstad zal een bezoek aan de dierentuin interessant en nuttig zijn. Iedereen zal er iets voor zichzelf in vinden. Iemand zal meer geïnteresseerd zijn in de spelletjes van apen, en iemand zal worden meegesleept door de strikte gratie van de koningen van de jungle.

Toegang tot de dierentuin van Moskou
Toegang tot de dierentuin van Moskou

instructies:

Stap 1

Het exacte adres van de dierentuin is st. Bolshaya Gruzinskaya, 1. Naar de dierentuin gaan is vrij eenvoudig. Een van de voor de hand liggende manieren is om de metro van Moskou te gebruiken. Ga naar het station Barrikadnaya Tagansko-Krasnopresnenskaya-lijn, de laatste auto vanuit het centrum, ga de roltrap op. Nadat u de metro hebt verlaten, slaat u rechtsaf en loopt u vooruit naar de Bolshaya Gruzinskaya-straat. Bij het stoplicht de weg oversteken. Het verkeer is hier behoorlijk actief, dus het is beter om te wachten op het groene sein. Loop een paar meter vooruit en je bent bij de ingang van de dierentuin van Moskou.

Stap 2

De tweede optie van de weg naar de dierentuin is om de cirkelvormige metrolijn naar het station Krasnopresnenskaya te nemen. Ga de roltrap op, ga naar boven, loop rechtdoor naar de onderdoorgang, steek de weg over. Bij het verlaten van de onderdoorgang loopt u enkele meters verder naar rechts. U bent bij de ingang van de dierentuin. De loketten bevinden zich bij de ingang.

Stap 3

Ga naar de kassa's van de dierentuin en koop een toegangsbewijs. De ticketprijs voor volwassenen is 300 roebel. Studenten, militairen, gehandicapten, gepensioneerden, grote gezinnen en kinderen onder de 17 jaar zijn gratis, kaartjes kopen is niet nodig.

Stap 4

Op het grondgebied van de dierentuin kun je gratis camera's gebruiken en voor de mogelijkheid om te filmen, moet je een klein bedrag betalen - 25 roebel. Ook voor het bezoeken van sommige tentoonstellingen moet je bijbetalen. Het betreden van een exotarium, dat in de zomer geopend is, kost bijvoorbeeld 50 roebel voor volwassenen en 10 roebel voor voorkeurscategorieën.

Stap 5

Als je wilt, kun je de show in het dolfinarium bekijken en 200 roebel betalen voor 20-25 minuten. De openingstijden zijn te vinden op de website van het dolfinarium. U zult genieten van het kijken naar spelende dolfijnen. Vooral ouders met kinderen worden aangeraden om deze plek te bezoeken.

Stap 6

Aangekomen in de dierentuin van Moskou, zult u uw tijd met voordeel en plezier doorbrengen. Je ziet hoe de vertegenwoordigers van de wereldfauna er in werkelijkheid uitzien, hoe ze zich gedragen, wat ze eten en in welke omstandigheden ze leven. Voor alle dieren heeft de dierentuin de meest comfortabele omstandigheden gecreëerd die dicht bij echte dieren liggen.

Aanbevolen: