Hoe Kom Je Bij Het Marilyn Manson-concert In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Bij Het Marilyn Manson-concert In Moskou
Hoe Kom Je Bij Het Marilyn Manson-concert In Moskou

Video: Hoe Kom Je Bij Het Marilyn Manson-concert In Moskou

Video: Hoe Kom Je Bij Het Marilyn Manson-concert In Moskou
Video: MARILYN MANSON - Live 2001 (Full Show) 2024, Mei
Anonim

Het concert van rockmuzikant Marilyn Manson met de gelijknamige band vindt plaats op 26 mei 2012 in Moskou in de Arena-club. Het begint om 21.00 uur Moskouse tijd. Dit zal de enige show in de hoofdstad zijn die wordt georganiseerd als onderdeel van de wereldtournee ter ondersteuning van het nieuwe muziekalbum Born Villain.

Hoe kom je bij het Marilyn Manson-concert in Moskou
Hoe kom je bij het Marilyn Manson-concert in Moskou

Noodzakelijk

  • - toegang tot internet;
  • - telefoon.

instructies:

Stap 1

De groep verscheen in 1989 in de Amerikaanse stad Fort Lauderdale onder de naam Marilyn Manson and The Spooky Kids. De naam omvat het pseudoniem van de leider en zanger Brian Warner, bestaande uit de namen van de actrice Marilyn Monroe en de beroemde maniak Charles Manson. Vervolgens werd het teruggebracht tot Marilyn Manson, waarmee de groep bekend is bij zijn fans.

Stap 2

Tickets voor het concert van de Amerikaanse zanger, bekend om zijn schandalige teksten en opstandige imago, kun je op verschillende internetsites kopen. Bezoek de bron webbilet.ru. Hier kunt u een aanvraag voor de aankoop van tickets achterlaten door een speciaal formulier in te vullen. Vermeld daarin uw contactgegevens en wensen (aantal tickets en stoelen), en de operator zal contact met u opnemen om de details van de bestelling te verduidelijken. De kosten van kaartjes variëren van 3.500 tot 20.000 roebel, afhankelijk van de stoel in het auditorium. Op deze site is het telefoonnummer (985) 773-79-30, waar je ook tickets kunt bestellen voor het Marilyn Manson concert in Moskou. Hier ziet u onder andere de plattegronden van de hal en de routebeschrijving.

Stap 3

De site teatral.ru biedt ook aan om kaartjes te kopen voor het concert van de legendarische rockster. Hun kosten worden hier gepresenteerd vanaf 8.000 roebel (VIP zonder stoelen) en vanaf 13.000 roebel (VIP 3). Om een ticket te bestellen, vult u het formulier in en vermeldt u uw contactgegevens voor latere communicatie met de dienstdoende operator.

Stap 4

Open de bron redkassa.ru. Deze site biedt aan om kaartjes te kopen voor het Marilyn Manson-concert in Moskou vanaf 4000 roebel. Om een ticket te bestellen, klikt u op de link "stoelen selecteren" tegenover het ticket dat u nodig heeft, markeert u de stoelen waarin u geïnteresseerd bent en klikt u op "kopen". Bovendien kunt u met betrekking tot de aankoop van tickets voor het concert contact opnemen met de site-administratie per e-mail, waarvan het adres op de bron staat vermeld, of door de multichannel-telefoon te bellen: +7 (495) 665-9999. Levering per koerier wordt uitgevoerd in Moskou en de nabije regio van Moskou.

Stap 5

Bezoek concert.kassiroff, dat tickets verkoopt voor het Marilyn Manson-concert in Moskou op 26 mei. Selecteer in een speciaal formulier de plaats en wijze van betaling (niet-contante betaling is mogelijk, betaling met bankkaarten, WebMoney, enz.) Specificeer het aantal benodigde tickets, laat uw contactgegevens (telefoonnummer) achter.

Aanbevolen: