Hoe Kom Je Naar Een Privéfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Naar Een Privéfeest?
Hoe Kom Je Naar Een Privéfeest?

Video: Hoe Kom Je Naar Een Privéfeest?

Video: Hoe Kom Je Naar Een Privéfeest?
Video: InDutch Events - Privé feest 2024, April
Anonim

Clubfeesten zijn altijd verslavend en aantrekkelijk voor de meeste jongeren. En om lid te worden van het gezelschap van "nachtbranders", moet je niet alleen geld, vrije tijd en gezondheid hebben, maar je moet er ook goed uitzien. Het is tenslotte voor niemand een geheim om naar een privéfeest te gaan, je moet een behoorlijk strikte gezichtscontrole ondergaan.

Hoe kom je naar een privéfeest?
Hoe kom je naar een privéfeest?

instructies:

Stap 1

Er zijn twee soorten privéfeesten: seksfeesten (bijvoorbeeld homo- of swingerborrels) en feesten waar beroemdheden samenkomen. Zonder persoonlijke uitnodiging is het in principe onmogelijk om naar de eerste soort feesten te gaan. Om het doel te bereiken, moet u daarom persoonlijke contacten leggen met de organisatoren.

Stap 2

Op een privéfeest van het tweede type komen is ook helemaal niet makkelijk. Er zijn hier maar een paar opties, waarvan de eerste is om een officiële uitnodiging te krijgen. Als je een succesvolle aspirant-zangeres of een aantrekkelijke jonge actrice bent, hoef je misschien maar een paar telefoontjes te plegen en is er een uitnodiging voor je geregeld. Bovendien zijn agenten en vertegenwoordigers van opkomende sterren verplicht om ervoor te zorgen dat ze op dergelijke feesten aanwezig zijn.

Stap 3

Een andere oplossing voor het probleem is het kopen van een pasje. Als je besluit voor de eerlijke weg te gaan, neem dan gewoon contact op met de promotor en controleer de prijs. Het is beter om dergelijke tickets van tevoren te kopen.

Stap 4

Invloedrijke vrienden en kennissen zullen u helpen uw doel te bereiken. Als een goede vriend van u het feest bijwoont, vraag hem dan om u te hosten. Ook kun je relaties opbouwen met bijvoorbeeld de art director van het evenement.

Stap 5

Beroemdheden zijn welkom op elk besloten feest. Daarom kan uw reisgenoot een pas voor u worden. Als je een aantrekkelijk jong meisje bent, trek dan je mooiste jurk aan en ga op jacht naar de sterren. Zoek uit waar de man waarin je geïnteresseerd bent kan verschijnen en ga met al je charme in de aanval.

Stap 6

Geaccrediteerde journalisten kunnen de kans krijgen om het besloten feest bij te wonen. Ben je mediavertegenwoordiger, dan moet je in eerste instantie namens de redactie een verklaring schrijven over een evenement, in dit geval een besloten feest. De geaccrediteerde journalist krijgt een pasje in de vorm van een kaartje. Door dit document te laten zien aan de beveiliger bij de ingang, kom je gemakkelijk bij een besloten feest.

Aanbevolen: