Hoe Vier Je Twee Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Twee Jaar?
Hoe Vier Je Twee Jaar?

Video: Hoe Vier Je Twee Jaar?

Video: Hoe Vier Je Twee Jaar?
Video: Geef jij een vuurtje aan een kind van 13 jaar? | Mensenkennis 2024, Mei
Anonim

Je hebt nu twee jaar een relatie met je vriend. Als de periode lang genoeg is, is het heel goed mogelijk om uw relatie als serieus en betrouwbaar te beschouwen. En hoe dichterbij deze datum, hoe meer je deze dag op een speciale manier wilt vieren. Denk na en bepaal hoe u het wilt besteden.

Hoe vier je twee jaar?
Hoe vier je twee jaar?

Noodzakelijk

  • - rozenblaadjes,
  • - producten voor een romantisch diner.

instructies:

Stap 1

Bespreek dit probleem met uw significante andere. Het is belangrijk dat jullie allebei blij zijn met het script van de vakantie, want dit is jullie dag samen. Ideaal als de date in het weekend valt en je de hele dag aan elkaar kunt besteden, van 's morgens vroeg tot 's avonds laat. Om rekening te houden met zowel uw interesses als uw geliefde, maakt u een plan voor de dag.

Stap 2

Wijd de ochtend aan actief amusement. Ga bijvoorbeeld voor een quadtocht voor twee. Je kunt 's ochtends een certificaat voor een wandeling voorleggen aan je soulmate. Aan de ene kant lijkt rijden op een quad niet erg romantisch, maar stel je eens voor hoe je tegen zijn rug wordt gedrukt en niets anders hoort dan het kloppen van zijn hart en het gefluit van de wind. Veel bedrijven bieden diensten aan, zoals quadrijden voor koppels, informeren en vragen een certificaat aan.

Stap 3

Dineer in je favoriete café of restaurant. Na zo'n actieve ochtend wil je waarschijnlijk even op adem komen en een praatje maken. Bestel de gerechten die je op een van je eerste dates hebt besteld. Maak na de lunch een wandeling door de stad waar je elkaar hebt ontmoet toen je relatie net begon. Maak een wandeling en herinner je hoe je je toen voelde. Misschien vertel je elkaar iets wat je eerder niet durfde. Bijvoorbeeld hoe je hem op het sportveld heimelijk aankeek en zijn behendigheid en kracht bewonderde.

Stap 4

Breng de avond romantisch door. Als je samenwoont, versier dan je slaapkamer van tevoren met rozenblaadjes, regel kaarsen en maak romantische muziek. Er is niets beter dan tederheid en romantiek. En op zo'n ontroerende dag, ontzeg jezelf dit niet. Kijk tijdens een romantisch diner door je oude foto's, denk terug aan grappige verhalen die je de afgelopen twee jaar zijn overkomen. Bekijk een romantische komedie of melodrama. Maak je zielsverwant duidelijk dat twee jaar slechts het begin is van je sterke relatie, want elke dag worden je gevoelens betrouwbaarder.

Aanbevolen: