Nieuw Jaar Voor Twee

Nieuw Jaar Voor Twee
Nieuw Jaar Voor Twee

Video: Nieuw Jaar Voor Twee

Video: Nieuw Jaar Voor Twee
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, Mei
Anonim

Hoe zijn we gewend om het nieuwe jaar te vieren? Met Olivier, champagne, mandarijnen en je favoriete tv-zender. Deze gezellige familieavonden zijn niet geannuleerd. Maar wat als je een beetje experimenteert?

Nieuw jaar voor twee
Nieuw jaar voor twee

Als je de vakantie op een originele manier of op zijn minst onconventioneel wilt vieren, moet je je fantasie aanzetten. Stel, wat als we in plaats van een traditioneel nieuwjaarsfeest een licht buffet voor twee regelen? (Heb er eerder voor gezorgd dat de kinderen aan hun grootmoeders werden gehecht en familieleden te informeren dat u vanavond "niet beschikbaar" bent om ongenode gasten te vermijden). Geniet van een galadiner om 21:00 uur en serveer lichte gastronomische snacks op tijd voor de klokkenluider. Bijvoorbeeld zeevruchten met verse groenten en fruit. Als toetje zijn oosterse zoetigheden ideaal, waaronder honing, noten en kruiden. Het is dit menu dat de "juiste" romantische sfeer zal oproepen. Niet origineel, zegt u? Dan zijn hier meer extravagante manieren om waar en hoe de belangrijkste feestdag van het jaar te vieren.

Ik ben onderweg. Om het komende jaar bijvoorbeeld in een vliegtuig in vogelvlucht te ontmoeten, omringd door mensen die je niet kent, zal je je leven lang herinneren! Variaties - in een trein, in een metro of een trolleybus - in een overvolle rijdende trein, want dit is een avontuur op zich! En nog meer op zo'n magische nacht. Je kunt bijeenkomsten regelen in de auto, door de oudejaarsstraten rijden in een taxi (zet je fantasie aan). Na te hebben genoten van het spektakel van nieuwjaarsvuurwerk, champagne gedronken te hebben voor een broederschap ergens op de meest onverwachte plek, fris en gelukkig teruggekeerd, ga je verder met het banket.

In een gezellig huisje in het bos. Eigenlijk kan het zonder huis. Winterkebabs zijn altijd veel lekkerder dan zomerse kebabs, en als je ze 's nachts en zelfs op oudejaarsavond frituurt, geeft dit deze actie een echt geheime betekenis. Het belangrijkste is om je warm te kleden, een paar mini-vuurwerkjes mee te nemen en minstens één nacht kind te worden in je ziel - in de natuur kun je het je veroorloven om te dollen, een sneeuwpop te maken, een wedstrijd met sneeuwballen te organiseren, naar beneden te rijden een glijbaan enz.

Bij het observatorium. Het is geen grap. Er zijn zelfs speciale nieuwjaarsrondleidingen waarbij u 's nachts de sterrenhemel kunt observeren met een echte telescoop. Trouwens, als je een nieuwjaarswens doet terwijl je rechtstreeks naar een van de sterren kijkt, neemt de kans toe dat deze in de kortst mogelijke tijd wordt vervuld.

Waar je hem ook eerder hebt ontmoet. Het paard houdt van experimenteren en risico nemen - ga ervoor. Gelukkig nieuwjaar! En laat alles uitkomen!

Aanbevolen: