Hoe Vier Je Een Bruiloft Voor Twee

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je Een Bruiloft Voor Twee
Hoe Vier Je Een Bruiloft Voor Twee

Video: Hoe Vier Je Een Bruiloft Voor Twee

Video: Hoe Vier Je Een Bruiloft Voor Twee
Video: Gooise DJ - zo vier je een bruiloft! 2024, April
Anonim

Als u kiest voor een bescheiden schilderij in het kadaster voor twee in plaats van een prachtige bruiloft met tientallen familieleden en vrienden, moet u nadenken over hoe u deze avond zult doorbrengen, zodat deze een leven lang herinnerd zal worden.

Zo vier je een bruiloft voor twee
Zo vier je een bruiloft voor twee

instructies:

Stap 1

Ga op reis. Koop tickets of een kant-en-klare rondleiding, waarvan het vertrek vrijwel direct na de registratie van het huwelijk zal plaatsvinden. Theoretisch kun je raden en rechtstreeks vanuit het registratiekantoor naar de luchthaven gaan. In dit geval moet je je ergens omkleden of op reis gaan in formele kleding, maar alle ogen zullen zeker op je paar gericht zijn en je zult veel felicitaties ontvangen van volslagen vreemden.

Stap 2

Spreek af om een leuke verrassing voor elkaar te regelen, die 's avonds thuis wordt gepresenteerd. Je kunt oosterse dans leren, de vaardigheden van Thaise massage demonstreren of poëzie in het Grieks reciteren, het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht en kennis van de voorkeuren van je partner. Het belangrijkste is om niet te vertellen wat je precies hebt voorbereid. Misschien leer je veel over je wederhelft wanneer hij zijn verrassing aan je onthult.

Stap 3

Breng uw avond door met herinneringen. Om dit te doen, regelt u een gedenkwaardig album over uw relatie. Plaats er foto's in, versier. Je kunt het zelf doen of het ontwerp bestellen bij een scrapbookmaster. Kijk samen door het album, denk aan je kennissen, uitstapjes, feestjes. Leg een paar blanco vellen in het album, teken samen je toekomst - wachten op de baby, zijn eerste maanden, een appartement-auto-dacha kopen, op bezoek gaan, reizen met het hele gezin. Over een paar jaar vervang je concepten door prachtig vormgegeven pagina's met echte foto's en herinner je je hoe je op je trouwdag droomde van een geweldige toekomst samen.

Stap 4

Reis naar de belangrijkste punten van uw stad. Markeer op de kaart de plaats waar je elkaar ontmoette, waar je voor het eerst kuste, waar je de eerste gemeenschappelijke date markeerde. Zo'n tijdverdrijf na de huwelijksregistratie is vooral aangenaam als het mooi en onbewolkt weer is.

Aanbevolen: