Bruiloft Voor Twee: Een Ode Aan De Mode Of Een Originele Oplossing?

Bruiloft Voor Twee: Een Ode Aan De Mode Of Een Originele Oplossing?
Bruiloft Voor Twee: Een Ode Aan De Mode Of Een Originele Oplossing?
Anonim

Steeds meer jonge stellen besluiten een huwelijksfeest te organiseren zonder veel gasten en een chique banket. In de trouwbranche zijn er twee radicaal verschillende benaderingen van organiseren: een groot evenement met de betrokkenheid van professionele gastheren, bloemisten en decorateurs, of de afwezigheid van een evenement.

Bruiloft voor twee: een ode aan de mode of een originele oplossing?
Bruiloft voor twee: een ode aan de mode of een originele oplossing?

Trouwdag is een belangrijke gebeurtenis in het leven van een jong gezin. Pasgetrouwden moeten zich realiseren dat dit hun dag is en dat alleen zij moeten beslissen hoe ze die dag besteden. Sommige stellen zijn bang om stereotypen te overschrijden en gasten te weigeren. Maar een budget kleine bruiloft heeft zijn voordelen:

- het bespaart aanzienlijk geld (maak je geen zorgen of het afval loont met geschenken van gasten);

- u hoeft uw gasten niet te verrassen met het menu of ontwerp, u hoeft zich geen zorgen te maken over hun mening;

- u kunt een originele vakantie organiseren die slechts twee personen zal betreffen.

Deze optie is ideaal voor degenen die geen groot huwelijksbudget hebben. Velen zijn bekend met de situatie waarin gasten worden uitgenodigd voor een banket "ter wille van het fatsoen". Dan moeten de organisatoren van de vakantie de hele avond het feit verdragen dat ze verplicht waren degenen te bellen die ze niet wilden zien. En de bruiloft verandert niet in een liefdesfeest tussen twee, maar in een banaal feest met prachtige toasts.

Nadat u hebt besloten het banket te weigeren, moet u uw vrienden en familieleden hierover informeren. U kunt ze uitnodigen voor de officiële huwelijksaangifte en vervolgens samen de dag plannen. U moet activiteiten kiezen die u nog vele jaren zult herinneren. Enkele mogelijkheden om tijd door te brengen na registratie:

- organiseer een mooie fotosessie op een ongewone plek: in een kasteel, in een prachtige stad;

- paardrijden;

- zwemmen met dolfijnen;

- probeer alle attracties in het dichtstbijzijnde pretpark;

- huur een kamer in een duur hotel voor de nacht en breng samen een romantische avond door.

Een populaire huwelijksoptie in veel landen is tegenwoordig een reis naar een exotisch land. Onmiddellijk na registratie gaan de jongen naar het vliegtuig en vliegen weg om uit te rusten. Er is misschien evenveel geld voor nodig als een banket voor 30-40 personen, maar de vakantie zal over 10 of 15 jaar aangenamere herinneringen opleveren.

Bij het plannen van een bruiloft moet je proberen de gevestigde stereotypen en scenario's kwijt te raken. Hoe ongebruikelijker de vakantie is en hoe aangenamer het is voor twee, hoe meer warme herinneringen het in de toekomst zal oproepen.

Aanbevolen: