Hoe Een Goedkope Vakantie In Moskou Te Hebben?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Goedkope Vakantie In Moskou Te Hebben?
Hoe Een Goedkope Vakantie In Moskou Te Hebben?

Video: Hoe Een Goedkope Vakantie In Moskou Te Hebben?

Video: Hoe Een Goedkope Vakantie In Moskou Te Hebben?
Video: МАЛЬДИВЫ, которые в самое сердце. Большой выпуск. 4K 2024, April
Anonim

Moskou staat bekend als een van de duurste steden. Toch komen hier enorm veel toeristen uit Rusland en het buitenland, want het is hier mooi en er is altijd waar te gaan en wat te zien. Natuurlijk, als je geen aanzienlijk geld hebt, kun je niet in coole clubs, modieuze "feesten" of concerten van de eerste orde komen. Maar je kunt heel goed proberen om een goedkope vakantie in deze stad te hebben.

Hoe een goedkope vakantie in Moskou te hebben?
Hoe een goedkope vakantie in Moskou te hebben?

instructies:

Stap 1

Als u besluit om te ontspannen en wat tijd in de hoofdstad door te brengen, zoek dan een goedkope plek om te verblijven, tenzij u natuurlijk familie of vrienden heeft bij wie u kunt verblijven. Je kunt goedkoop overnachten in een van de hostels. Sommigen van hen bevinden zich in het stadscentrum. Het ontbijt is vaak inbegrepen in de betaling voor accommodatie. Maar je kunt eten koken in de keuken, die gasten mogen gebruiken.

Stap 2

Kijk voor de reis goed waar je gaat eten. Op internet vind je informatie over welke restaurants of cafés de laagste prijzen hebben, waar ze vaste maaltijden of een buffet aanbieden. Het is natuurlijk de moeite waard om te zoeken naar recensies van derden, niet naar promotionele artikelen.

Stap 3

Volledig gratis kunt u die plaatsen bezoeken die meestal worden bezocht door gasten van de hoofdstad, bijvoorbeeld het Rode Plein, Poklonnaya Gora, Pushkin Square, VDNKh, Arbat, enz.

Stap 4

Als je van tevoren een reis naar de hoofdstad hebt gepland, gebruik dan de sites waar je kortingsbonnen kunt kopen. Deze promoties zijn divers en behoorlijk populair. Voor 50-200 roebel koop je een coupon, en daarmee kun je een goede korting (minstens 50%) krijgen voor het diner in een restaurant of café, voor een kaartje voor een waterpark, een pretpark, een concert in een club, een massagesessie, een fitnessclub, duiken, inchecken op de kaart of deelname aan een paintclubspel en nog veel meer.

Stap 5

Relatief goedkoop, vooral op weekdagen, in Moskou kun je ontspannen in veel baden. Je krijgt er een goede gezondheidsboost van, geniet van gezelligheid met vrienden, als je niet alleen bent gekomen, en je kunt zelfs voor relatief weinig geld een goede massage bestellen.

Stap 6

Als rust, naar uw mening, onlosmakelijk verbonden is met het culturele programma, kunt u verschillende musea bezoeken, afhankelijk van het aantal dagen dat u in Moskou bent. Dit is goedkoop amusement. Ten eerste kun je naar de officiële websites van musea gaan en de prijzen en het schema van evenementen vinden. De toegang tot veel tentoonstellingen is gratis. En als u zich in de nacht van musea in Moskou bevindt, kunt u over het algemeen bijna elke instelling met dit profiel kiezen. Jaarlijks nemen minstens anderhalfhonderd grootstedelijke musea deel aan de gratis actie, en vaak worden er handige vervoersverbindingen tussen beide georganiseerd. Ten tweede kun je als student je studentenkaart gebruiken en krijg je korting op de entree. En ten derde, als je je kunt aansluiten bij een georganiseerde groep schoolkinderen, kun je ook geld besparen. Overigens zijn tijdens de schoolvakanties veel tentoonstellingen in musea vrij te bezoeken.

Stap 7

Ga naar films of theaters. Kijk voor informatie op de sites, en je kunt altijd de goedkoopste opties vinden. Er zijn bijvoorbeeld bepaalde dagen van de week en ochtendsessies waarop tickets voor minder worden verkocht. Van tijd tot tijd worden er festivals van de Franse, Spaanse, Japanse en Italiaanse cinema gehouden. In dit geval kunt u vaak gratis deelnemen aan de vertoning van films. Bovendien bieden sommige theaters in Moskou een paar uur voor de show kortingen op tickets. Onthoud bovendien dat niet alleen beroemde theaters, die bij iedereen bekend zijn, in de hoofdstad actief zijn. Er zijn ook nieuwe, experimentele, jongeren, voor wiens optredens tickets goedkoop zijn. Probeer optredens van acteerstudenten te zien, zoals hun afstudeervoorstellingen. Ten eerste kun je ze gratis bezoeken of de vergoeding is puur symbolisch en ten tweede zul je niet minder plezier beleven, omdat dit toekomstige acteurs zijn.

Stap 8

Het is goedkoop en erg leuk om te ontspannen in de dierentuin. Als je van de natuur houdt, bezoek dan ook een park. Bijvoorbeeld in het Izmailovo-park, waar u in het ecologische en educatieve centrum "Tsarskaya-bijenstal" volières met uilen en oehoe's kunt zien. Of bewonder in het Vorobyovy Gory-reservaat de eeuwenoude bomen, ravijnen bedekt met een tapijt van kruiden en wilde bloemen, en een laan met vogels. En op de Andreevskie-vijvers zijn picknickplaatsen en een speeltuin, zodat u met uw kind kunt komen.

Stap 9

Als je vooraf de prijzen kent en je route goed uitwerkt, zal een bezoek aan Moskou je niet echt raken, maar je zult er zeker plezier aan beleven.

Aanbevolen: