Hoe Maak Je Een Goedkope Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Goedkope Bruiloft?
Hoe Maak Je Een Goedkope Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Goedkope Bruiloft?

Video: Hoe Maak Je Een Goedkope Bruiloft?
Video: Low budget Marokkaans trouwen Afl:1 2024, April
Anonim

Dromen van een prachtige bruiloft met een groot aantal gasten zijn niet altijd voorbestemd om uit te komen. Daar zijn een aantal redenen voor, vaker van materiële aard. Raak echter niet van streek en wacht op betere tijden. Zelfs met een redelijk bescheiden budget kan een gedenkwaardige en leuke bruiloft worden gehouden.

Hoe maak je een goedkope bruiloft?
Hoe maak je een goedkope bruiloft?

instructies:

Stap 1

Bepaal uw budget. Voordat u de hele ceremonie plant, moet u beslissen hoeveel geld u bereid bent te besteden. Heel vaak worden toekomstige echtgenoten geholpen door hun ouders, dus niemand verbiedt je om dit soort hulp te vragen. Bovendien kunt u een deel van het geld lenen, omdat: in de meeste gevallen ontvangen pasgetrouwden geld als een geschenk van vrienden en familieleden. Als je eenmaal een budget hebt, kun je direct nadenken over wat en wie je op je bruiloft wilt zien.

Stap 2

Vier uw bruiloft in de zomer of vroege herfst. In deze periode kun je flink besparen op tafel. Groenten en fruit zijn veel goedkoper en de hoeveelheid sterke alcoholische dranken kan aanzienlijk worden verminderd. Het is het beste om je eigen eten te bereiden en naar het restaurant te brengen, na overleg met de administratie. Als hier geen tijd voor is, is het de moeite waard om een goedkoper café te kiezen, maar onthoud dat het eten daar heerlijk moet zijn. Natuurlijk is er een optie om het feest thuis te vieren, maar nu gaan de pasgetrouwden hier zelden mee akkoord.

Stap 3

Haast je niet om de duurste outfit voor jezelf te kopen, zelfs als je de jurk van je dromen in de etalage ziet. Je hoeft geen gek geld uit te geven om er goed uit te zien. Je kunt een jurk huren. Zelden trekt iemand zijn trouwjurk aan nadat het feest voorbij is. Hiermee bespaar je een aardig bedrag. Hetzelfde geldt voor het pak van de bruidegom. Als je in de war bent door het feit dat iemand deze outfit voor jou heeft gedragen, gebruik dan de ateliers die aanbieden om gloednieuwe kleding te huren.

Stap 4

Gooi de limousine weg. Het is beter om vrienden die auto's hebben te vragen om gasten naar het kadaster te brengen en vervolgens naar een café. Zo kunt u besparen op huur. Versier auto's met linten, ringen, enz. In de regel zijn de kosten van deze sieraden niet erg hoog en zal uw huwelijksprocessie er veel indrukwekkender uitzien.

Stap 5

Weiger toastmaster-services. Het entertainmentgedeelte kan behoorlijk duur worden, maar het heeft geen zin om het helemaal op te geven. Vraag een getuige met een getuige of de meest energieke gasten om wedstrijden en spelletjes te houden, nadat ze hiervoor gewaarschuwd zijn, zodat ze van tevoren een klein programma voorbereiden.

Aanbevolen: