Hoe Breng Je Je Kerstvakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Je Kerstvakantie Door?
Hoe Breng Je Je Kerstvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Kerstvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je Je Kerstvakantie Door?
Video: Hoe maak je een samenvatting? Huiswerk- en Leertips | R O S A L I E 2024, April
Anonim

Nu hebben Russen de mogelijkheid om lang uit te rusten op nieuwjaar en kerst - tien hele dagen. Maar het probleem doet zich voor, hoe tijd te besteden zodat deze vakanties leuk en interessant zijn, en zodat ze het hele jaar door herinnerd zullen worden. Hoe organiseer je je vakantie goed?

Hoe breng je je kerstvakantie door?
Hoe breng je je kerstvakantie door?

instructies:

Stap 1

Als je van reizen naar het buitenland houdt en je hebt genoeg geld, koop dan een buitenlandse tour tijdens je vakantie. Houd er tegelijkertijd rekening mee dat de kosten van zo'n reis met Kerstmis hoger zullen zijn dan bijvoorbeeld in februari. Maar je kunt geld besparen als je de reis zelf organiseert door vliegtickets en een hotelkamer te boeken.

Stap 2

Als u van een actieve vakantie houdt, overweeg dan een uitstapje naar een skigebied. Ze zijn ook in ons land, bijvoorbeeld in Sochi of Altai. Het is goed om met een grote groep, met vrienden, op dergelijke reizen te reizen - in dit geval kunt u besparen op accommodatie door een huisje voor meerdere personen te huren. Dit kan goedkoper zijn dan individuele hotelkamers.

Stap 3

Als u in uw stad blijft, kunt u ook veel interessante dingen doen. Bekijk het theater- en concertprogramma. Veel culturele instellingen organiseren verschillende thema-avonden en optredens voor volwassenen en kinderen. Ook kunnen er verschillende feestelijke tentoonstellingen en excursies plaatsvinden in lokale musea.

Stap 4

Kinderen kunnen zich vermaken door naar verschillende matinees te gaan, waarvan er vele worden gehouden na het nieuwe jaar, dichter bij Kerstmis. Ook worden er in circussen diverse feestelijke optredens georganiseerd. Kerstbomen worden meestal geïnstalleerd in grote stadsparken en 's avonds worden daar verschillende amusementsprogramma's gehouden met de deelname van Santa Claus en Snow Maiden. Overdag kun je in de parken schaatsen op ijsbanen en glijbanen.

Stap 5

Kerstmis vieren. Vóór de revolutie was deze specifieke feestdag een van de belangrijkste op de kalender. Kerstmis kan een goede gelegenheid zijn om meer te weten te komen over de orthodoxe tradities van de Russische cultuur. Om de betekenis en tradities van deze feestdag beter te begrijpen, moet u bestuderen hoe deze vroeger werd gevierd. Dit kan zowel in boeken als in materiaal van verschillende sites, waaronder de orthodoxe.

Aanbevolen: