Hoe Breng Je De Kerstvakantie Door?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je De Kerstvakantie Door?
Hoe Breng Je De Kerstvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je De Kerstvakantie Door?

Video: Hoe Breng Je De Kerstvakantie Door?
Video: Bouwen u0026 trillen - Continium Update 2024, Mei
Anonim

Kerstmis is een feestdag die al jaren lang gevestigde kenmerken heeft - een soort verwevenheid van kerk- en volkstradities. Ze bereiden het van tevoren voor om het rustig en zonder gedoe door te brengen. Dit is wat Kerstmis anders maakt dan een leuk en energiek nieuwjaar.

Hoe breng je de kerstvakantie door?
Hoe breng je de kerstvakantie door?

instructies:

Stap 1

Versier eerst je huis met dennentakken, kaarsen, ansichtkaarten, bellen of papieren lantaarns en hang een kerstkrans aan je voordeuren. Betrek kinderen bij het maken van sieraden. Dus ze zullen het onthouden: Kerstmis is een gezinsvakantie.

Stap 2

Vergeet het belangrijkste kenmerk niet - een versierde spar. Probeer een levende boom in huis te halen, waarvan de geur alles om je heen zal vullen met het gevoel van een aanstaande vakantie. Lukt het niet om een echte kerstboom te versieren, gebruik dan eventuele takken van coniferen om een kerstsfeer te creëren.

Stap 3

Nodig zeker je peetvaders en petekinderen uit voor een bezoek. Ontmoet ze bij de ingang van het huis, presenteer kleine geschenken, bereid ze van tevoren voor, bijvoorbeeld een warme sjaal of doe-het-zelf-wanten.

Stap 4

Bereid voor de kerstfeesttafel twaalf (magere) gerechten, waaronder kutia. Laat na het eten een portie over voor het parfum. Bedek de tafel met een sneeuwwit tafelkleed, het is een symbool van licht en zuiverheid van geboorte.

Stap 5

Kerstavond is bedoeld voor reflectie en reflectie, dus ga rustig zitten voordat de eerste ster aan de hemel verschijnt, steek indien mogelijk een open haard of kachel aan.

Stap 6

Na het diner ga je zingen met je gasten. Leer het zelf, en voor vrienden, schrijf kerstliedjes en gedichten op papier en klop brutaal bij de buren aan. En als de carolers je huis binnenvallen, zorg er dan voor dat je ze trakteert op iets zoets, zoals snoep.

Stap 7

Waarzeggerij zal veel leuke en grappige minuten opleveren, dus maak jezelf eerst vertrouwd met verschillende tekens en manieren om de toekomst te achterhalen. Gasten zullen zeker genieten van dit entertainment.

Stap 8

Rodelen is een vrolijke kersttraditie. Trek je kostuums aan en ga naar buiten, waar je kunt deelnemen aan de festiviteiten, het afsteken van vuurwerk en vuurwerk, leuke spelletjes en vermakelijke optredens.

Stap 9

Bezoek 's ochtends na kerstnacht de tempel, waar kaarsen worden gezet en de heiligen om welzijn en geluk vragen voor uw familie en vrienden. En zodat ze het hele jaar in huis blijven, voer je de vogels met de kruimels die over zijn van het feestelijke diner.

Aanbevolen: