Hoe Sneeuwvlokken In Fasen Met Uw Eigen Handen Van Papier Te Snijden

Inhoudsopgave:

Hoe Sneeuwvlokken In Fasen Met Uw Eigen Handen Van Papier Te Snijden
Hoe Sneeuwvlokken In Fasen Met Uw Eigen Handen Van Papier Te Snijden

Video: Hoe Sneeuwvlokken In Fasen Met Uw Eigen Handen Van Papier Te Snijden

Video: Hoe Sneeuwvlokken In Fasen Met Uw Eigen Handen Van Papier Te Snijden
Video: 🏡 Hoe maak je met je eigen handen een poppenhuis met open haard van A4-papier 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van het nieuwe jaar en om je op te vrolijken, kun je leren hoe je in fasen met je eigen handen sneeuwvlokken van papier snijdt. Om zo'n ambacht te creëren door de kracht van een persoon van bijna elke leeftijd, volstaat het om een beetje moeite en verbeeldingskracht te steken.

U kunt papieren sneeuwvlokken in fasen met uw eigen handen snijden
U kunt papieren sneeuwvlokken in fasen met uw eigen handen snijden

Het is nodig

  • - meerdere vellen A5-papier;
  • - groot en nagelschaartje;
  • - heerser;
  • - kleurpotloden of stiften.

instructies:

Stap 1

Voordat je met je eigen handen sneeuwvlokken uit papier gaat knippen, moet je nadenken over hoe je toekomstige vaartuig eruit zal zien, maar teken het liever. Neem dan een dun vel papier. Het moet zo zijn dat het handig is om het meerdere keren te vouwen en te knippen met een gewone schaar of een scherp hakmes. Het beste is om het A5-formaat te gebruiken in de vorm van afgewerkte vellen van het gewenste formaat of liggende vellen die doormidden zijn gesneden.

Stap 2

Knip een stuk papier om een regelmatig vierkant te maken. Het volstaat om het verticaal op de tafel te plaatsen, diagonaal te vouwen en de randen van de zij- en bovenzijden te verbinden en vervolgens de strook af te snijden met een liniaal. Vouw de resulterende blanco in een driehoek. Draai het daarna ondersteboven en vouw het opnieuw om een driehoek te maken die half zo groot is. Vouw de vorm opnieuw in de hoogte en pas de zijkanten aan.

Stap 3

Probeer een visgraatsneeuwvlok uit papier te knippen, dat is gemakkelijk te maken en is een eenvoudige uitsnede van driehoeken van dezelfde of verschillende groottes. Plaats de driehoek in een van de armen zodat je de zijkant van de vouw kunt zien. Knip met een schaar enkele driehoeken uit op de vouw. Je kunt creatief zijn en unieke patronen creëren, bijvoorbeeld door driehoeken, vierkanten, ovalen of cirkels of andere mooie vormen uit te snijden. Wanneer u klaar bent met het vaartuig, ontvouwt u het en maakt u het recht.

Stap 4

Probeer niet naar het ideaal te streven bij het maken van sneeuwvlokken, want de vaardigheid zal niet de eerste keer komen. Zelfs lelijke, maar handgemaakte sneeuwvlokken zullen de vakantie een speciale sfeer geven en een echte decoratie van het appartement worden. Probeer niet alleen te knutselen, maar in het gezelschap van familie of vrienden, zodat dingen sneller en parmantiger gaan.

Aanbevolen: