Hoe Sneeuwvlokken Te Snijden?

Hoe Sneeuwvlokken Te Snijden?
Hoe Sneeuwvlokken Te Snijden?

Video: Hoe Sneeuwvlokken Te Snijden?

Video: Hoe Sneeuwvlokken Te Snijden?
Video: Hoe u eenvoudig en eenvoudig een kerstpapier sneeuwvlok maakt. Nieuwjaarsambachten 2024, April
Anonim

Zelfgemaakte sneeuwvlokken zijn zelden hetzelfde, het simpele feit is dat zelfs een meester, die de afstand op papier tot op de millimeter nauwkeurig berekent, geen sneeuwvlokken kan snijden die vergelijkbaar zijn met de vorige.

Hoe sneeuwvlokken te snijden?
Hoe sneeuwvlokken te snijden?

Daarom is er niets verrassends in het feit dat het moeilijk is om hetzelfde te vinden onder neppe, maar ook onder echte sneeuwvlokken. Maar het feit dat de sneeuwvlokken anders zijn, heeft zijn eigen schoonheid, omdat ze allemaal uniek blijken te zijn, in tegenstelling tot anderen.

Om sneeuwvlokken uit te knippen, heb je papier nodig. Het kan absoluut elk papier zijn, zolang het maar dun genoeg is, dat wil zeggen, zodat je het 16 keer kunt vouwen. Je hebt ook een schaar nodig. En natuurlijk komt je fantasie goed van pas.

Er bestaat niet zoiets als een sneeuwvlok goed gedaan of een sneeuwvlok verkeerd gedaan. Het belangrijkste in dit vak is dat je van de sneeuwvlok houdt, en hoe je hem hebt gemaakt, maakt niet echt uit.

Ja, er zijn verschillende sneeuwvlokken met zes en acht stralen, maar zelfs als je een bepaald patroon neemt, krijg je niet wat de auteur van dit patroon heeft ontvangen, want, ik herhaal, er zijn geen unieke sneeuwvlokken in de wereld, ze zijn allemaal anders.

Als we het toch over patronen hebben, is het de moeite waard om met het eenvoudigste patroon te beginnen. Eerst moet je een vierkant uit papier snijden, de afmetingen zijn alleen van jou afhankelijk, de belangrijkste voorwaarde is dat het een vierkant is. Je vouwt dus eerst een vel papier diagonaal, dan moet je het in een rechte hoek naar boven draaien, dan vouw je het weer dubbel, dan herhaal je deze procedure meerdere keren. Daarna knip je alle vormen naar keuze uit de resulterende driehoek. Dan ontvouw je je en bewonder je.

Probeer deze procedure voor jezelf te herhalen met een ander stuk papier en vergelijk het resultaat. Ze zullen op elkaar lijken, het lijkt je misschien zelfs absoluut, maar toch zullen ze anders zijn.

Met behulp van een verscheidenheid aan sneeuwvlokken kunt u een mooie slinger samenstellen die de decoratie van uw appartement of huis prachtig zal aanvullen.

Bij het maken van sneeuwvlokken hoef je niet te streven naar een ideaal dat toch niet bestaat. Onthoud dat het nieuwe jaar een sprookje is en dat betekent dat elke, zelfs de meest fantastische sneeuwvlok mooi zal zijn. Bovendien, als je mensen die je dierbaar zijn in contact brengt met deze activiteit, zal het maken van sneeuwvlokken veel leuker zijn dan wanneer je ze alleen zou maken. Dus probeer je eigen sneeuwvlokpatronen uit te vinden.

Aanbevolen: