Hoe Een Volumineuze Sneeuwvlok Te Snijden?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Volumineuze Sneeuwvlok Te Snijden?
Hoe Een Volumineuze Sneeuwvlok Te Snijden?

Video: Hoe Een Volumineuze Sneeuwvlok Te Snijden?

Video: Hoe Een Volumineuze Sneeuwvlok Te Snijden?
Video: Hoe maak je eenvoudig en eenvoudig een kerstsneeuwvlok van papier. 2024, Maart
Anonim

Nou, wat een nieuwjaar zonder sneeuwvlokken, slingers en ballen. En hoe leuk is het als je aan de vooravond van de vakantie deze nieuwjaarsversieringen zelf maakt! We kunnen sinds onze kindertijd gewone sneeuwvlokken snijden, maar hoe maak je een sneeuwvlok niet plat, maar driedimensionaal? Laten we het je nu vertellen!

sneeuwvlok
sneeuwvlok

Het is nodig

  • Papier, in welke kleur dan ook, liefst niet heel dun, maar ook niet dik, zodat het makkelijk uit te knippen is en de vorm van de sneeuwvlok langer behouden blijft (dik papier kan gebruikt worden als de sneeuwvlok erg groot is)
  • heerser;
  • eenvoudig potlood;
  • schaar;
  • nietmachine.

instructies:

Stap 1

Knip zes papieren vierkanten.

Buig elk van de zes vierkanten diagonaal doormidden. We krijgen driehoeken. Op elk van de driehoeken tekenen we snijlijnen. Er zouden er drie moeten zijn aan twee gelijkbenige zijden.

Vervolgens knippen we de gemarkeerde lijnen met een schaar, beginnend bij de rand en niet een klein beetje (een paar millimeter overlatend) naar het midden reiken. Vouw de driehoeken uit en leg ze open voor ons neer.

Stap 2

We rollen de eerste binnenste rij stroken op met een buis en bevestigen deze met een nietmachine. Vouw de sneeuwvlok uit naar de andere kant en doe hetzelfde met de tweede rij strepen. We verbinden ze en bevestigen ze met een nietmachine.

We krijgen van een vierkant een figuur met vier verbonden strepen

Stap 3

We doen hetzelfde met vijf vierkanten als met de eerste. Vervolgens verbinden we de drie delen van de sneeuwvlok met een nietmachine in het midden aan elkaar. Daarna maken we de tweede drie delen vast.

We verbinden de twee delen aan elkaar met een nietmachine.

We bevestigen de contactpunten van elk afzonderlijk deel van de sneeuwvlok, zodat de sneeuwvlok heel wordt.

Aanbevolen: