Korte Sluier: Voor- En Nadelen

Inhoudsopgave:

Korte Sluier: Voor- En Nadelen
Korte Sluier: Voor- En Nadelen

Video: Korte Sluier: Voor- En Nadelen

Video: Korte Sluier: Voor- En Nadelen
Video: 10 NADELEN VAN VROUW ZIJN! 2024, April
Anonim

De traditie van het bedekken van het hoofd van de bruid met een sluier gaat terug tot de oudheid. In de moderne interpretatie begon de sluier pas in de 18e eeuw te worden gebruikt. Tegenwoordig is het moeilijk om een bruid te vinden die zonder dit accessoire op een bruiloft zou zijn.

korte sluier
korte sluier

Een cropped sluier is een cape die zich uitstrekt tot aan de schouders. Dit is een veelzijdige en redelijk comfortabele optie. Het is raadzaam om een model te kiezen dat in harmonie is met uw uiterlijk op de bruiloft. Het voordeel van een korte sluier is de optimale lengte.

Het past bij bijna elke jurk. Het nadeel van een sluier is dat deze er slecht uit kan zien bij je gezichtstype en dat je er niet al te aantrekkelijk uitziet. Daarom is de keuze aan u.

Nadelen van een korte sluier:

- zo'n sluier ziet er slecht uit voor lange meisjes;

- het is lelijk in combinatie met lange jurken, het is raadzaam om creatievere en niet-standaard modellen te kiezen;

- een korte sluier wordt vaak gekenmerkt door minimalisme, wat niet naar ieders smaak is;

- een sluier wordt traditioneel niet gebruikt voor bruiloften in een tempel of kerk, hiermee moet rekening worden gehouden.

De voordelen van een korte sluier:

- het belemmert bewegingen niet en belemmert het lopen niet;

- een bijgesneden sluier maakt het beeld parmantig en geeft elegantie aan de eigenaar;

- de korte sluier is gemakkelijk op het kapsel te bevestigen;

- zoiets verbergt de schoonheid van een trouwjurk niet.

Huidige modellen

De sluier kan meerdere lagen hebben, hij kan in de halslijn vallen. Je kunt zelf een spinnensluier kiezen, die het trouwkorset niet zal verbergen. Als je de gasten op de bruiloft wilt imponeren met je schoonheid, kies dan een sluier-mantilla die in harmonie is met elke outfit. Je kunt ook kiezen voor een sluier gemaakt van fijn kant en afgezet met een mooie vlecht. Deze sluier maakt je look echt magisch en onvergetelijk.

Het korte model is ideaal voor degenen die gewend zijn een actieve levensstijl te leiden. Het belemmert de beweging niet en is comfortabel genoeg om te dragen. Deze factor kan ook worden toegeschreven aan de pluspunten. Vergeet niet dat een korte sluier er aantrekkelijk uitziet bij slanke meisjes, als je figuur verre van ideaal is, is het beter om een lange sluier te kiezen. Je ziet er harmonieus in.

Gekleurde modellen

Omdat moderne mode niet veel stereotypen heeft, kun je een rode of blauwe sluier gebruiken. Zo geef je je uiterlijk meer mysterie en helderheid, wat voor veel bruiden zeer noodzakelijk is. Het kan zowel van mesh-materiaal als van kant worden gemaakt. De belangrijkste regel is dat een korte sluier tot een minimum moet worden versierd.

Aanbevolen: