Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft

Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft
Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft

Video: Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft

Video: Fouten Bij Het Organiseren Van Een Bruiloft
Video: Persoonlijke ceremonie bruiloft: 8 tips - SIT u0026 TALK TWD 2024, Mei
Anonim

Een huwelijksfeest is een zeer spannende gebeurtenis voor zowel de bruid als de bruidegom. Het is een grap? Je moet overal op tijd voor zijn, het over alles eens zijn, niets vergeten. De klusjes voor de bruiloft zijn misschien wel de leukste. Maar vreugde is vermengd met angst: hoe geen fout te maken, niet te misrekenen en rekening te houden met alles. En iedereen staat voor soortgelijke vragen. Daarom moet u de basisfouten van huwelijksplanning begrijpen.

Fouten bij het organiseren van een bruiloft
Fouten bij het organiseren van een bruiloft

Traditie of bijgeloof

Door de jaren heen, van generatie op generatie, worden tradities doorgegeven. En er zijn ongelooflijk veel huwelijkstradities. Laat je daarom niet meeslepen in de blinde vervulling van alle tradities of bijgeloof. Kies er een paar uit die naar jouw mening het meest succesvol zijn en observeer ze. Laat de bruidegom bijvoorbeeld de trouwjurk niet zien voor de bruiloft, of alleen ongetrouwde meisjes versieren auto's. En tegen liefhebbers van bijgeloof kun je zeggen: "Wie opmerkt, antwoordt."

Imitatie

Heel vaak is er een verlangen bij het organiseren van een feest om alles beter te doen dan vrienden of kennissen hadden. Weersta deze verleiding, want de portemonnee rekt niet uit. Een dure limousine, waarvan de bruid op sjofele schoenen naar buiten komt, ziet er op zijn zachtst gezegd smakeloos uit. En een huwelijksfeest in een elite restaurant met een minimum aan snacks is ronduit belachelijk. Probeer daarom de financiën correct te verdelen, haast u niet tot het uiterste.

Ik wil!

Deze fout lijkt erg op de vorige fout. Het verschil is dat de slogan: "Ik wil het!", In de regel door de bruid naar voren wordt gebracht. Dit is begrijpelijk, elk meisje droomt ervan om te trouwen en ze heeft al lang een beeld van een huwelijksfeest. Misschien heeft ze zichzelf vaak voorgesteld in een jurk van een beroemde couturier of een bruiloft aan het plannen aan de kust van een buitenlands resort. Maar ik heb het resultaat van deze fout hierboven al beschreven.

Gastenlijst

De lijsten met genodigden worden namelijk door de jongeren en hun ouders samengesteld. De schuldigen van de vakantie streven ernaar om zoveel mogelijk van hun vrienden uit te nodigen. Ouders hebben een andere mening. En ze zetten bijna al hun familieleden op de lijst, soms zelfs degenen die de kinderen in hun hele leven een paar keer hebben gezien. Maar de pasgetrouwden moeten zich nog steeds herinneren dat dit hun vakantie is, en alleen zij zouden moeten beslissen.

Richt al je energie en verlangens om een bruiloft "zonder problemen" te houden. Creëer een prachtige bruiloft waarin elk element elkaar harmonieus aanvult.

Aanbevolen: