Meest Populaire Nieuwjaarsliedjes

Inhoudsopgave:

Meest Populaire Nieuwjaarsliedjes
Meest Populaire Nieuwjaarsliedjes

Video: Meest Populaire Nieuwjaarsliedjes

Video: Meest Populaire Nieuwjaarsliedjes
Video: Klassieke Muziek voor Studeren en Concentreren | Rustige Klassiek Ontspannende Muziek om te Werken 2024, April
Anonim

Muziek kan op wonderbaarlijke wijze de stemming van mensen beïnvloeden. Bepaalde melodieën kunnen je meenemen naar het verleden, depressie verlichten en een gevoel van feest in je ziel brengen. Aan de vooravond van het nieuwe jaar klinken meestal de meest populaire kerstdeuntjes uit de ontvangers.

Meest populaire nieuwjaarsliedjes
Meest populaire nieuwjaarsliedjes

Populaire buitenlandse liedjes

Favoriete nieuwjaarsliedjes kunnen zich niet vervelen, daarom verandert de hitparade van je favoriete liedjes praktisch niet van jaar tot jaar. Heel vaak is in december-januari het buitenlandse nummer Jingle Bells te horen. Een eenvoudig melodieus deuntje, bekend bij velen uit de kindertijd, is zo beroemd, vertrouwd en geliefd geworden dat je, als je het op een onbewust niveau hebt gehoord, begrijpt dat de vakantie en nieuwjaarsvakantie al voor de deur staan.

Niet minder populair en bekend lied voorafgaand aan de nieuwjaarsvakantie is de compositie Have a Holy Jolly Christmas. Het wordt over de hele wereld uitgezonden en staat al vele jaren in de hitlijsten.

Het nummer Happy New Year, uitgevoerd door de beroemde groep Abba, is zelfs bekend bij mensen die geen Engels spreken. Zodra de radiostations deze prachtige melodie beginnen uit te zenden, verschijnen er sneeuwvlokken in de lucht en stijgt de geur van vorst, zelfs als december regenachtig en bewolkt bleek te zijn.

De herkenbare compositie Let it Snow is een prachtige melodie voor het creëren van een nieuwjaarssfeer.

Ook de compositie We wish You a Merry Christmas, uitgevoerd door de beeldschone zangeres Enya, staat bovenaan de nieuwjaarshitlijsten van buitenlandse liedjes. Dit lied is een felicitatielied voor een prachtige kerst.

Populaire Russische liedjes

"New Year's Toys" is een prachtig, beroemd en uniek lied van Arkady Khoralov, dat in de jaren 80 van de 20e eeuw bijzonder populair werd. Ze zorgt voor een winterse vakantiestemming. En "Disco-Crash" met zijn hit "New Year" roept de bewoners van de planeet op tot een actieve en vrolijke bijeenkomst van de langverwachte vakantie.

Maak van tevoren je eigen afspeellijst van je favoriete bekende en niet zo oudejaarsliedjes, zodat er op nieuwjaarsvakanties geen problemen zijn met wat voor soort muziek je moet aanzetten.

Populaire volksliederen

Een nieuwjaarsfeest, dat een groot aantal familieleden en vrienden onder één dak samenbrengt, is niet denkbaar zonder een overvloed aan gerechten en prachtige liedjes. Kooruitvoering van favoriete volkscomposities is kenmerkend voor de Russische mentaliteit. Liedjes als "Oh, frost-frost", "A Christmas tree was born in the forest" en "I ask an ash tree" blijven geliefd en raken niet uit de mode.

Populaire kinderliedjes en liedjes uit films

Oudejaarsavond begint met de uitzending van uw favoriete films gewijd aan de viering of verwachting van een magische nacht. Naast het vertonen van beroemde films op televisie, klinken de muziekcomposities die erin worden uitgevoerd via radio-ontvangers. Een groot aantal kinderen en volwassenen zingen met oprecht plezier mee met de liedjes: "Three White Horses", "Tell the Snow Maiden" of "Song about a Snowflake".

Kinderen van de kleuterschool kennen de liedjes: "Een kerstboom werd geboren in het bos" en "Lied van de bosarbeider".

Aanbevolen: