De Meest Populaire Moderne Tekenfilms

Inhoudsopgave:

De Meest Populaire Moderne Tekenfilms
De Meest Populaire Moderne Tekenfilms

Video: De Meest Populaire Moderne Tekenfilms

Video: De Meest Populaire Moderne Tekenfilms
Video: WACHT FF - Official trailer 2024, Mei
Anonim

Veel mensen, niet alleen kinderen en adolescenten, maar ook volwassenen, zelfs ouderen, kijken graag naar tekenfilms. Zeker nu de computertechnologie zo ver gevorderd is dat tekenfilms in 3D worden uitgebracht en getoond.

De meest populaire moderne tekenfilms
De meest populaire moderne tekenfilms

Moderne tekenfilms zijn niet alleen bedoeld voor kinderen, ze zijn zelfs interessant voor volwassenen. Een verslavingsanalyse op basis van het bepalen van de kassabonnen in de eerste twee weken van verhuur (Box Office Mojo-versie) stelde ons in staat om een beoordeling samen te stellen van de meest populaire en geliefde tekenfilms van onze tijd.

Hitparade van tekenfilms

Een soort beoordeling van cartoons die niet zo lang geleden zijn uitgebracht, wordt geleid door de cartoon. Deze cartoon is in wezen een voortzetting van de cartoon "Monsters, Inc." Voor de duidelijkheid van wat er gebeurt, is het raadzaam om het eerste deel van je favoriete tekenfilm te bekijken.

Op de tweede foto is het leuk en gemakkelijk om te vertellen over de verdere avonturen van de hoofdpersonen, Mike en Sally, die elkaar ontmoetten toen ze nog studenten waren.

Afbeelding
Afbeelding

De foto beslaat de tweede regel van de top vijf. In de cartoon daalt de eeuwige winter neer op het feeënrijk vanwege de vloek van de heks. Overal heerst kou, alles is bedekt met ijs en ondoordringbare sneeuw. De hoofdpersonen van de tekenfilm, prinses Anna, Christophe en het rendier, gaan dapper op zoek naar de zus van de heldin, Elsa. Alleen prinses Elsa kan de vloek wegnemen. Dit werk is niet zozeer interessant voor de plot als wel voor de hoogwaardige animatie en stemacteren.

Afbeelding
Afbeelding

De derde plaats wordt ingenomen door de cartoon "Turbo". De hoofdpersoon in de animatiefilm is een slak genaamd Turbo. Ondanks zijn traagheid, geschikte omgeving en soortgelijke buren, wil de slak graag deelnemen aan de races. In zijn hart droomt Turbo ervan snel en ongrijpbaar te zijn. De cartoon vertelt over de avonturen waarin hij terechtkomt op weg naar zijn droom. Een onderhoudend verhaal met plotwendingen die typisch zijn voor Hollywood-films, trekt lang de aandacht van de kijker.

De avonturen van de helden en de leer van het kind

De volgende tekenfilm heet Justin and the Knights of Valor. Al uit de titel is het duidelijk dat we het zullen hebben over de avonturen van de hoofdpersonen. Justin droomt ervan het verloren magische zwaard van zijn grootvader terug te geven en daagt de schurk uit. Dit is een geanimeerde afbeelding van hoge kwaliteit met goede graphics en merkwaardige scenario-bevindingen. De cartoon is hard geboren, zeggen de makers, omdat het karakter van de hoofdpersoon niet zo eenvoudig is als het lijkt. Justin ontwikkelt zich gedurende de hele band en toont echte persoonlijke ontwikkeling, zichzelf overwinnend.

Afbeelding
Afbeelding

En de cartoon met de titel "Cloudy with a Chance of Precipitation: Revenge of GMOs" sluit de top vijf af. Een grappige cartoon vertelt over de avonturen van de hoofdpersoon, Flint Lockwood, die op een speciale missie wordt gestuurd om gevaarlijke hybriden te bestrijden die op een apart eiland verschijnen.

Bewolkt met kans op regen: The Revenge of GMOs is een educatief project, onderdeel van het National Healthy Eating Programme.

Afbeelding
Afbeelding

De cartoon is verstoken van opbouw, maar de kijker kan het idee om terug te keren naar de natuur en zijn geschenken eenvoudigweg niet op prijs stellen, omdat hij meeleeft met de helden, die natuurlijk winnen in de beste tradities van de Amerikaanse plot.

Aanbevolen: