5 Cadeau-opties Voor Bazen

5 Cadeau-opties Voor Bazen
5 Cadeau-opties Voor Bazen

Video: 5 Cadeau-opties Voor Bazen

Video: 5 Cadeau-opties Voor Bazen
Video: Leuk idee om geld te geven als kado #75 2024, Mei
Anonim

Een van de meest neutrale geschenken voor bazen is een relatiegeschenk. Het is misschien niet erg origineel, maar het komt goed van pas op het werk en brengt je baas niet in een lastige positie. Denk aan agenda's, visitekaarthouders, agenda's, mappen voor rapporten, flashcards, desktopsets. Het belangrijkste is dat het cadeau van goede kwaliteit is en mooi verpakt.

5 cadeau-opties voor bazen
5 cadeau-opties voor bazen

Een andere mogelijkheid is om een set goede koffie en thee te presenteren. Of een setje thee, als de baas niet van koffie houdt.

Ook kun je nu elke samenstelling van snoep maken. Ga akkoord met de meester en laat hem een lief logo maken voor uw bedrijf of een ander object dat verband houdt met uw bedrijf. Manden met verschillende soorten fruit kunnen ook in dezelfde categorie worden opgenomen. Het is niet aan te raden om alcoholische dranken te geven, zelfs niet als je je baas goed kent en weet wat voor soort alcoholische drank hij het liefste heeft.

Vergeet de cadeaubonnen niet. Alleen niet die certificaten die in de winkel te koop zijn, maar cadeaubonnen "voor emoties". Het omvat meestal verschillende diensten en aanbiedingen om uit te kiezen. En de baas kan zelf bepalen wat voor hem interessanter is: paardrijden, bowlen of parachutespringen.

Heb je een klein team en ben je erg vriendelijk, maak dan een felicitatiefilmpje of fotoalbum voor je baas. Maak kleine felicitatievideo's en bewerk ze samen, vertel ons wat je leuk vindt aan je baas en waarom je graag met hem werkt. Kiest u voor een felicitatie met foto, maak dan van elke medewerker een foto met een vel papier waarop een korte felicitatie zal worden geschreven. En zorg ervoor dat je een foto maakt van het hele team met een poster "Gefeliciteerd". Bespaar wat geld en rangschik je foto's met een fotoboek. Het is niet duur om te doen en je kunt voor elke smaak een omslag en binding kiezen. Het zal een gedenkwaardig en aangenaam cadeau zijn.

Als je de hobby van de baas kent, en het is niet erg "intiem", dan kun je iets geven dat geschikt is voor zijn hobby: spinnen, een reproductie van je favoriete foto, een fotosessie en een goede fotograaf, enz. Probeer gewoon geen elektronica te doneren. Dit zijn zeer persoonlijke dingen en iedereen kiest het naar believen.

Aanbevolen: