Waar Te Gaan Naar Een Concert In Kostroma

Waar Te Gaan Naar Een Concert In Kostroma
Waar Te Gaan Naar Een Concert In Kostroma

Video: Waar Te Gaan Naar Een Concert In Kostroma

Video: Waar Te Gaan Naar Een Concert In Kostroma
Video: КОСТРОМА , Сусанинская Площадь 2024, April
Anonim

Overzicht van plaatsen van culturele vrije tijd in de stad Kostroma. Tips en trucs voor degenen die zich niet willen vergissen bij het kiezen van een reis naar een concert, show, bedrijfsproductie, uitvoering.

Waar te gaan naar een concert in Kostroma
Waar te gaan naar een concert in Kostroma

Voor Russische normen is Kostroma een kleine stad. Plaatsen van culturele vrijetijdsbesteding zijn op één hand te tellen. Desondanks moet bij de inwoners van Kostroma een toegenomen belangstelling voor cultureel tijdverdrijf worden opgemerkt. De laatste tijd is Kostroma vooral geliefd bij Moskovieten, die erg worden aangetrokken door de lage prijzen van de stad en het actieve culturele leven. Bij aankomst worden ze vaak geconfronteerd met vragen: "Waar te gaan in Kostroma?"; "Hoe voorkom je dat je tijd verspilt aan een dubieuze show?"; "Welk concert is het waard om aandacht aan te besteden?"

Ik zal mijn recensie beginnen met de onlangs verschenen theaters en concertzalen. De review wordt afgesloten met een verhaal over plekken die zich door de jaren heen hebben bewezen.

In september 2015 opende het Cabaret Theater in Kostroma. Cabaret zelf als genre in Rusland beleeft nu een wedergeboorte. De eerste geboorte van cabaret in Rusland kan worden toegeschreven aan het begin van de 20e eeuw. Dan was er een cabaret "The Bat" in Moskou en een cabaret van het restaurant "Medved" in St. Petersburg. Na de revolutie van 1917 werd de ontwikkeling van het cabaret in Rusland doelbewust tot stilstand gebracht. De reden hiervoor was dat cabaret werd beschouwd als een teken van de burgerlijke cultuur.

Tegenwoordig kunnen inwoners van grote Russische steden niet verrast worden door het Cabaret Theater. Bij Kostroma is de situatie anders. Kortom, een cabaret is een theater in een restaurant. De gasten kijken naar de show, zittend aan de tafels. Tegelijkertijd hebben ze de mogelijkheid om eten en drinken te bestellen. Het is logisch dat de organisatoren van het Kostroma Cabaret Theater het populaire Volga-restaurant als uitvalsbasis hebben gekozen. Het heeft voldoende oppervlakte, indeling en een goede ligging.

De première van het Cabaret Theater werd exclusief uitgevoerd door Kostroma-artiesten - dansers, vocalisten, presentatoren, artiesten van het originele genre, dramatische artiesten. Er was een groot risico voor de kijker om iets te zien dat lijkt op een groepsconcert. Niettemin had de eerste uitvoering van Mr. Gold's Paradise Show zijn eigen innerlijke drama, coherente contouren en geschiedenis van intriges. De show bleek solide en zeer energiek te zijn. De belangrijkste ruggengraat van de groep van het Kostroma Cabaret Theater bestaat uit jonge artiesten. Ook het publiek werd onderdeel van de show. De makers van de show hebben veel verrassingen voor hun gasten voorbereid in de vorm van originele cabaret-achtige interacties.

Kostroma Kamer Drama Theater onder leiding van B. I. Golodnitsky kan gerust een familietheater worden genoemd. Daarin proberen, samen met professionals, beginnende kunstenaars en amateurs hun hand. De kamertheaterscène is in veel opzichten experimenteel, niet verstoken van goede vondsten, maar tegelijkertijd is het een uitdaging voor het publiek. Er is niet altijd een exacte "hit" op de kijker. Dit wordt gecompenseerd door de keuze voor enscenering van goed drama en werken van grote auteurs. Vampilov, Eduardo de Filippo, Antoine de Saint Exupery werden opgevoerd op het podium van het Kostroma Drama Theater …

Het kunstplatform Station is opgericht in Kostroma als centrum voor hedendaagse dans. Ze verzamelde zich rond haar Kostroma-jongeren die in de trend van de nieuwste innovaties van de westerse cultuur willen zijn. Hedendaagse westerse kunst is dubbelzinnig. Als we het hebben over het massapubliek, dan ziet deze hem als iets vreemds en vreemds aan de Russische mentaliteit. Performance moet worden genoteerd als een van de favoriete genres van de regisseurs van het Station-kunstplatform. Het is ontworpen voor zijn eigen publiek, dat wordt opgevoed door het kunstplatform "Station", dat moderne dans naar zijn studio's trekt.

De bewoners van Kostroma hadden veel geluk met de Philharmonie. Binnen de muren werken meer dan een dozijn professionele groepen en solisten, van een of meer folkinstrumenten tot het beroemde jazzensemble onder leiding van M. G. Zhurakov. Op het podium van de Kostroma State Philharmonic zie je eminente gasten - wereldberoemde popsterren, jazz, klassieke muziek.

Kostroma Drama Theater. Ostrovsky heeft niet minder rijke geschiedenis dan de stad Kostroma zelf. Het werd opgericht in 1808 en heeft sindsdien veel grote Russische artiesten op het podium gezien - G. Fedotov, M. Ermolov, M. Savin, K. Varlamov, V. Komissarzhevskaya. Over het moderne Kostroma-dramatheater gesproken, men kan niet anders dan zijn loyaliteit aan traditie en academisme noemen. Toneelstukken van A. N. Ostrovski. Het is ook algemeen aanvaard dat het Kostroma-theater uniek is omdat alle werken van de grote Russische toneelschrijver op het podium werden gespeeld.

Kostromichi is trots op hun theater en kent veel toonaangevende artiesten bij naam. Er zijn geen andere theaters in Kostroma die gelijk zijn aan het theater. Ostrovsky voor professionaliteit en ondersteuning. Hij hoeft zijn kijker met niemand te delen. Enerzijds draagt het gebrek aan concurrentie niet altijd bij aan de ontwikkeling van het theater, anderzijds is het een ideale plek voor liefhebbers van conservatisme en authentieke attracties.

Aanbevolen: