De Meest Populaire Vakanties In Duitsland

Inhoudsopgave:

De Meest Populaire Vakanties In Duitsland
De Meest Populaire Vakanties In Duitsland

Video: De Meest Populaire Vakanties In Duitsland

Video: De Meest Populaire Vakanties In Duitsland
Video: Beleef je vakantie in Duitsland 2024, April
Anonim

In Duitsland zijn ze gevoelig voor culturele evenementen en tradities van het land. De Duitsers bereiden zich al lang voor op de feestdagen en besteden die op grote schaal. De meest populaire feestdagen zijn Oud en Nieuw, Duitse Eenheidsdag, Carnaval, Kerstmis, Pasen en Oktoberfest.

De meest populaire vakanties in Duitsland
De meest populaire vakanties in Duitsland

instructies:

Stap 1

Nieuwjaar in Duitsland is erg emotioneel en lawaaierig. Het wordt gevierd in restaurants, bars en op straat. Ze bereiden geen weelderige tafels en ontmoeten het nieuwe jaar in een kleine kring van het gezin. In steden worden feestelijke maskerades en processies gehouden. Vuurwerk en saluutschoten zijn een verplicht attribuut. De kinderen wachten op Santa Nikolaus, die op een ezel arriveert en snoepjes met cadeautjes op de vensterbank laat liggen. Duitse huisvrouwen bereiden gerechten van karper, volgens hun legende brengt deze vis in het nieuwe jaar voorspoed en geluk in huis. Pannenkoeken, varkensvlees, koekjes en worstjes met gestoofde kool worden ook op tafel gezet.

Stap 2

3 oktober wordt gevierd als de Dag van de Duitse Eenheid. Op deze dag in 1990 verenigden de DDR en de BRD zich officieel en werd de vlag van het reeds verenigde Duitsland boven de Reichstag gehesen. De viering vindt beurtelings plaats in elk land van het land in een van de steden. In de hoofdstad, voor de Brandenburger Tor, worden popconcerten gehouden. Als zodanig houden de Duitsers geen militaire parade, ze organiseren bijeenkomsten en bijeenkomsten in de stadhuizen en landparlementen, waar ze politieke toespraken houden.

Stap 3

Oktoberfest is het grootste bierfestival ter wereld. Het vindt plaats in de Beierse hoofdstad München. Begint in september op de voorlaatste zaterdag en eindigt op de eerste zondag in oktober. De viering begon met het huwelijk van prinses Teresa en prins Ludwig I op 12 oktober 1810. De koninklijke familie hield zo veel van de festiviteiten dat ze opdracht gaven ze jaarlijks te houden. Het Oktoberfest begint om 11:00 uur met een feestelijke processie door Duitse straten. Om 12.00 uur in de Teresa-weide, waar de viering plaatsvindt, worden twaalf kanonschoten afgevuurd. Tegelijkertijd klopt de burgemeester van München de stekker uit het biervat en verklaart het festival voor geopend.

Stap 4

Kerstmis wordt in Duitsland gevierd op 25-26 december. Aan de vooravond van de feestdag is het in Duitse gezinnen gebruikelijk om elkaar geschenken te geven. Op eerste kerstdag verzamelen alle familieleden zich aan een enorme tafel. Ze zingen liedjes, dansen rond de boom en hebben plezier. Deze dagen in het land worden uitgeroepen tot vrije dagen. Ook de belangrijkste christelijke feestdag in Duitsland is Pasen. Niet alleen beschilderde eieren, maar ook hazen worden beschouwd als een kenmerk van de vakantie. Met Pasen verbergen volwassenen snoep en eieren door het hele huis en de tuin, en de kinderen zoeken ernaar.

Stap 5

In Duitsland is vooral de carnavalsvakantie populair. Het vindt plaats in de laatste week voor de vastentijd. De feestdag begint op donderdag, de Dag van de Libertines genoemd. Op deze dag werkt niemand en kunnen vrouwen doen wat hun ziel en fantasie begeert. Op maandag komt de Carnavalsoptocht, die bestaat uit veel kleurrijke en vrolijke mensen. De mensen dansen, zingen en lachen. Inwoners van steden gaan naar buiten en sluiten zich bij alle weersomstandigheden aan bij de processie. De kermis sluit op woensdag. Op de pleinen is een symbool van de vakantie - een vogelverschrikker - gebrand.

Aanbevolen: