Hoe De Kerstman En Het Sneeuwmeisje Te Feliciteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De Kerstman En Het Sneeuwmeisje Te Feliciteren?
Hoe De Kerstman En Het Sneeuwmeisje Te Feliciteren?

Video: Hoe De Kerstman En Het Sneeuwmeisje Te Feliciteren?

Video: Hoe De Kerstman En Het Sneeuwmeisje Te Feliciteren?
Video: Wie is de kerstman? 2024, Mei
Anonim

Ook de kerstman en het Sneeuwmeisje vieren hun verjaardag. Op 18 november is Vader Frost, geliefd bij alle kinderen, de jarige en op 11 april Snegurochka. Op 18 november komt de winter tot zijn recht in het thuisland van de sprookjestovenaar in Veliky Ustyug. En het Sneeuwmeisje, de dochter van de lente volgens Slavische legendes, ontmoet op 11 april haar ouder. Daarom komen volwassenen en kinderen van over de hele wereld de helden van talloze sprookjes feliciteren, niet alleen met het nieuwe jaar, maar ook met hun eigen vakantie.

Hoe de Kerstman en het Sneeuwmeisje te feliciteren?
Hoe de Kerstman en het Sneeuwmeisje te feliciteren?

instructies:

Stap 1

Om te beginnen, koop op de dagen van de vakantie kaartjes voor Veliky Ustyug (de route loopt meestal op doorreis door Moskou), dat zich tussen de noordelijke bossen bevindt, of naar Kostroma, gelegen aan de oevers van de Wolga.

Stap 2

Bereid een schriftelijke felicitatie voor voor het geval u de Kerstman en Snegurochka niet persoonlijk feliciteert. Het fantastische paar liefdesbrieven, vooral van kinderen. Daarom hangen hun assistenten op feestdagen een speciale brievenbus op, waarin iedereen een felicitatiebrief voor de kerstman en het sneeuwmeisje kan deponeren. Deze mogelijkheid wordt genoten door zowel de lokale bevolking als toeristen.

Stap 3

Ontvang een cadeau voor de jarige en zijn geliefde kleindochter Snegurochka. Het is bekend dat het Sneeuwmeisje, net als alle kinderen, van snoep houdt. De kerstman zelf geeft zijn kleindochter elk jaar een enorm snoepje. Dit snoepje heeft magische eigenschappen: wie het proeft, wordt vriendelijker, er is een verlangen om alleen goede daden te doen en de ziel is vervuld van vreugde. Een nieuwe slee voor de kerstman is het mooiste cadeau dat hij elk jaar van zijn vrienden krijgt: sneeuwman uit Archangelsk, tsaar Berendey uit Pereslavl-Zalessky, kozakkenkerstman uit Gatchina en vele anderen.

Stap 4

Geef jezelf een cadeau dat je op het feest hebt gekocht of zelf hebt gemaakt. De Kerstman en het Sneeuwmeisje schenken immers niet alleen snoepjes aan kinderen met nieuwjaar, maar ze nemen zelf ook graag cadeautjes in ontvangst. En om de ogen van een felicitatie te zien is dubbel plezierig. Koop of naai een bijpassend kostuum voor het nieuwjaarscarnaval. Op oudejaarsavond feliciteren alle kinderen de kerstman in de afbeeldingen van sprookjesachtige wezens en helden en komen zo even in de wereld van wonderen.

Stap 5

En het is niet nodig om te wanhopen als er geen mogelijkheid is om naar Veliky Ustyug of Kostroma te komen. U kunt de Kerstman persoonlijk feliciteren in zijn microblog (en een brief sturen naar Snegurochka per post in Rusland (156005, Kostroma, Lagernaya street), of uw meest oprechte wensen overbrengen aan haar door naar haar website te gaan (www.teremsnegurochki.ru.). Bovendien ontvangen de lokale bevolking, de kerstman en Snegurochka op nieuwjaarsvakanties in elke stad van Rusland hun felicitaties, dus de kans om persoonlijk gedichten voor het sprookjespaar te lezen is altijd groot.

Aanbevolen: