Wat Zijn De Praktische Grappen?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Praktische Grappen?
Wat Zijn De Praktische Grappen?

Video: Wat Zijn De Praktische Grappen?

Video: Wat Zijn De Praktische Grappen?
Video: 10 GROFSTE MOPPEN! 2024, April
Anonim

Traditioneel is het de gewoonte om op 1 april tegen elkaar te spelen, dat wordt gevierd op 1 april. Er kunnen echter grappen worden voorbereid voor andere vakanties, en zelfs zonder reden. Het belangrijkste is dat anderen een goed gevoel voor humor hebben.

Wat zijn de praktische grappen?
Wat zijn de praktische grappen?

instructies:

Stap 1

Prank-grappen Een van hen heeft twee tweelingmeisjes nodig. Een jong stel gaat zitten bij een halte van het openbaar vervoer, terwijl het meisje het de man luid vertelt, en hij zwijgt, knikt en doet alsof hij haar gebabbel beu is. Samen passeren ze een halte, dan stapt het meisje uit, nog steeds pratend. Het meest interessante begint wanneer de tweelingzus bij de volgende halte in dezelfde bus stapt, zegt dat ze nog niet klaar is en verder praat.

Stap 2

April Fools' Day Draws Steek een naald in en rijg deze door de jas, waarbij u de hele spoel in uw zak verbergt. Trek de naald eruit en laat een opvallende draadstaart achter. Het is wenselijk dat het in kleur contrasteert met de kleding. Als iemand het opmerkt, vraag dan om het uit te doen, want het is onhandig om het zelf te doen (de draad moet op de rug zitten, ongeveer ter hoogte van de schouderbladen of schouders). De essentie van de grap is dat de "assistent", die aan de draad trekt, de hele haspel die in je zak zit, zal afwikkelen.

Stap 3

Collega's in de maling nemen Om de taken van het kantoorleven te verdunnen, kunt u proberen een van uw collega's die gepromoveerd is in de maling te nemen. Als hij de volgende dag naar zijn werk komt, begroet hem dan en vraag of zijn hoofd pijn doet 'na gisteren'. Hoogstwaarschijnlijk zal een collega zeggen dat hij zich goed voelt en klaar is om aan de slag te gaan. De grap is dat de rest van de collega's ook de hele dag met hem meeleven (fluisteren om de gedeukte blik aan te geven, mineraalwater aanbieden, hem behandelen met een tablet citramon, enz.).

Stap 4

Spectator Draws Deze trekking is perfect voor de opening van een humoristische of feestelijke avond. Zodra de entertainer het publiek begroet, betreedt een schoonmaakster in een kamerjas met een dweil, vod en emmer het podium. Ze zou een vod over de dweil moeten gooien en het podium moeten schoonmaken. Het is raadzaam dat de doek al nat is. Tot verbijstering van de presentator en het publiek - om met een grom te antwoorden, zeggen ze: "ze zitten hier te lachen en ik heb een schema." De gastheer zet het programma voort, terwijl de schoonmaakster klaar is met wassen, de emmer schudt en water in de zaal giet. Het hoogtepunt van de trekking is dat de emmer confetti moet bevatten in plaats van water.

Aanbevolen: