Wat Zijn Grappige En Ongevaarlijke Grappen?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn Grappige En Ongevaarlijke Grappen?
Wat Zijn Grappige En Ongevaarlijke Grappen?

Video: Wat Zijn Grappige En Ongevaarlijke Grappen?

Video: Wat Zijn Grappige En Ongevaarlijke Grappen?
Video: 10 grappige moppen en raadsels die je kan vertellen aan je vrienden. 2024, Mei
Anonim

De grappen en grappen die je voor familie, vrienden of collega's maakt, moeten vriendelijk en ongevaarlijk zijn. Het is niet nodig goedgelovige mensen in een ongunstig daglicht te stellen, want wrok bederft iemands gemoedstoestand voor een lange tijd. Denk na over je grappen zodat ze alleen grappig zijn en vreugde brengen aan de mensen om je heen.

Wat zijn grappige en ongevaarlijke grappen?
Wat zijn grappige en ongevaarlijke grappen?

Noodzakelijk

  • - dumplings met onverwachte vulling;
  • - gedroogde of gerookte vis;
  • - walnoten en gelatineuze wormen;
  • - bubbel;
  • - de persoon die de nieuwe baas speelt;
  • - munt en lijm.

instructies:

Stap 1

Deze heerlijke en ongevaarlijke grap is perfect voor een zorgzame moeder. Op 1 april vroeg in de ochtend opstaan, "grappige" dumplings bereiden voor het ontbijt voor het hele gezin. Neem als vulling geen kwark en kersen, maar iets onverwachts, maar erg lekker. Dit kunnen gedroogde vruchten, marmelade, stukjes fruit en bessen zijn die ongebruikelijk zijn voor knoedels (mango, banaan, kiwi, ananas, sinaasappel, enz.). Iedereen zal plezier hebben en zich afvragen wat de vulling in de volgende knoedel zal zijn.

Stap 2

Een praktische grap voor enthousiaste vissers is als volgt: verstop na het vissen met vrienden vijf gerookte of gedroogde vissen tussen je spullen. Wanneer iedereen zich op zijn plaats nestelt en zich begint te concentreren op het wachten op een aanbeet, plaats dan een van je vissen aan de haak en "vang" hem. Begin luid verrast door zo'n natuurverschijnsel en nodig je vrienden uit om de vangst te evalueren. Natuurlijk zul je worden blootgesteld, maar het zal leuk zijn en bijna niemand zal beledigd zijn.

Stap 3

Een andere heerlijke grap kan thuis of op het werk worden geregeld. Koop wat walnoten, open voorzichtig de schelpen en verwijder de pitten. Plaats de kleine gelatinewormen, die in sachets worden verkocht, erin. Combineer de schelpen door ze in gesmolten suiker te dopen. Je familie en vrienden zullen zeer verrast zijn over zulke vraatzuchtige "verrassingen".

Stap 4

Probeer je collega's in de maling te nemen door het verschijnen van een "nieuwe baas". Op een mooie dag gaat de deur van het kantoor open en verschijnt er een respectabel persoon die zichzelf de nieuwe eigenaar uitroept. Hij begint de nieuwe eisen voor medewerkers voor te lezen. In het begin zullen ze een beetje vreemd zijn en aan het einde absoluut belachelijke punten schrijven. Een van de collega's moet vroeg of laat de vangst ontdekken en de bedrieger ontmaskeren.

Stap 5

Zoek 1 april op straat, op het werk, waar dan ook, naar een persoon in witte kleren en vertel hem oprecht dat zijn hele rug wit is.

Stap 6

Gebruik in de gang van een gebouw, waar veel kantoren en kantoren zijn, zeer sterke lijm om een verleidelijk klein ding of muntstuk op de vloer te bevestigen. Observeer hoe mensen zullen proberen het op te pikken om deze grap niet aanstootgevend te maken, na vergeefse pogingen, mensen trakteren op snoep.

Aanbevolen: