Wat Zijn De Grappige Grappen?

Inhoudsopgave:

Wat Zijn De Grappige Grappen?
Wat Zijn De Grappige Grappen?

Video: Wat Zijn De Grappige Grappen?

Video: Wat Zijn De Grappige Grappen?
Video: 10 grappige moppen en raadsels die je kan vertellen aan je vrienden. 2024, April
Anonim

Je kunt met iedereen spelen - je familie, vrienden, klasgenoten, collega's, gewoon kennissen. En op 1 april - 1 april en op andere dagen. Je moet gewoon proberen om de rally grappig en goedmoedig te maken. De persoon die als slachtoffer is gekozen, mag niet ernstig bang worden of zich beledigd voelen.

Wat zijn de grappige grappen?
Wat zijn de grappige grappen?

instructies:

Stap 1

'Waar is Vasja?' Deze grap is perfect tijdens een feest wanneer mensen een beetje ontspannen zijn. Dan moet een van de deelnemers, zonder de aandacht op zichzelf te vestigen, naar een andere kamer of keuken gaan en het slachtoffer met een tussenpoos van twee tot drie minuten beginnen te bellen: “Hallo, is dit Vasya? Zo niet Vasya, is dit dan zijn telefoon? Waar is Vasya? En wanneer komt hij?" Enz. Op het einde, wanneer het slachtoffer van de grap al klaar is om te koken van irritatie, moet je terugkeren en je met een glimlach tot hem wenden: "Hallo, dit is Vasya! Is er iemand naar mij op zoek?" Natuurlijk moet een kalme, goedaardige persoon met een ontwikkeld gevoel voor humor worden gekozen voor de rol van het slachtoffer.

Stap 2

"Ik zal je gedachten raden!" Het slachtoffer van de tekening wordt gevraagd om drie opeenvolgende getallen van 1 tot 9 te bedenken, deze op papier te schrijven, vervolgens mentaal op te tellen en het bedrag te rapporteren. Daarna tuurt de persoon "gedachten" een paar seconden intens in zijn ogen en noemt met een plechtige stem die nummers die echt doordacht waren. De aanwezigen in een luid koor eisen hen het papier met de opgenomen nummers te laten zien en applaudisseren voor de "telepaat", die zijn capaciteiten bewondert. Hier moet je een slachtoffer oppikken onder degenen die niet erg goed zijn in wiskunde. Het feit is dat, door het bedrag dat hem is genoemd mentaal door drie te delen, de "telepaat" het gemiddelde aantal verborgen zal ontvangen. Het blijft alleen om het te noemen, evenals de vorige en de volgende.

Stap 3

"Je hebt niets verloren?" Een "tovenaar" benadert het slachtoffer, die meerdere keren met zijn handen over zijn lichaam gaat, terwijl hij mysterieuze spreuken uitspreekt. Dan biedt hij aan om te kijken of iemand iets heeft verloren. Hij controleert nauwgezet al zijn zakken, waarna hij zijn hoofd schudt: er ontbreekt niets. Dan klimt de "goochelaar" met een triomfantelijke lach in zijn boezem en trekt zijn onderbroek uit.

Stap 4

Denk bij het verzinnen van een grap na over hoe de persoon aan wie de grap is gericht erop zal reageren. Kleiner in geen geval een persoon, stel hem niet bloot aan spot.

Aanbevolen: