Wat Kunnen Grappige Verjaardagscadeaus Zijn?

Inhoudsopgave:

Wat Kunnen Grappige Verjaardagscadeaus Zijn?
Wat Kunnen Grappige Verjaardagscadeaus Zijn?

Video: Wat Kunnen Grappige Verjaardagscadeaus Zijn?

Video: Wat Kunnen Grappige Verjaardagscadeaus Zijn?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, Mei
Anonim

Wanneer een geschenk met humor wordt gepresenteerd, brengt het felle kleuren en positiviteit in het leven van de ontvanger en de mensen om hem heen. Toch is een gevoel voor humor een groot goed dat het leven verlengt en het aangenamer en mooier maakt.

Wat kunnen grappige verjaardagscadeaus zijn?
Wat kunnen grappige verjaardagscadeaus zijn?

Wat een grappig cadeau om te kopen voor je verjaardag

Kijk eens in een grappenwinkel. Daar vind je vaak verschillende opties voor stripgeschenken, bijvoorbeeld een T-shirt of onderbroek met een ironisch opschrift, een Oscar-beeldje, een oorkonde, medaille of oorkonde van een beste vriend, toneel, kunstmatige lichaamsdelen, een schort in de vorm van een halfnaakte erotische vrouw, enzovoort.

Als de persoon geen tweede helft heeft, koop hem dan een opblaasbare pop van het andere geslacht. Dit is een heel grappig cadeau met een hint. Maar het is uitsluitend geschikt voor de jonge generatie; mensen boven de veertig kunnen zelfs aanstoot nemen aan dit geschenk.

Geef de kunstenaar opdracht om een vriendelijke cartoon of een karikatuur van een foto te tekenen. Zo'n geschenk zal een echte sensatie zijn, maar alleen als de kunstenaar het karakter van de jarige weet te vangen. Omdat het moeilijker is om van een foto te tekenen dan van het leven, moet je de kunstenaar wat foto's van je vriend lenen, zodat hij de persoon vanuit verschillende hoeken kan bekijken.

Meer creatieve ideeën voor een grappig verjaardagscadeau

Je kunt de felicitatie zo verslaan alsof de jarige vandaag is geboren. Inbaker hem, steek een fopspeen in zijn tanden, drink sap uit een babyfles, geef hem heerlijke fruitpuree. Wanneer hij al deze tests heeft doorstaan, geef hem dan een enorme knuffel en wens dat hij nooit oud van ziel wordt en altijd puur, oprecht en open blijft, als een kind. Een vriend zal je humor waarderen, en het geschenk zal hem herinneren aan je oorspronkelijke felicitaties en hem vreugde schenken.

Je kunt zelf een leuk komisch verjaardagscadeau maken. Knip uit een tijdschrift volledige, mooie, grappige, interessante mensen die overeenkomen met het geslacht van de jarige. Plak ze voorzichtig op whatman papier. Maak nu een foto van de geadresseerde en knip alleen zijn hoofd eruit. Plak de hoofden op de hoofden van die mensen die zijn afgebeeld op glanzende vellen, uit tijdschriften geknipt en op whatman-papier geplakt. Het resultaat is een grappige collage, waar als overal de jarige afgebeeld is in verschillende outfits, landen, plaatsen, poses, enzovoort.

Of je kunt zelf een zacht stuk speelgoed naaien in de vorm van de jarige zelf, maar als je twijfelt of iemand je werk zal waarderen en niet door je zal worden beledigd, kun je het beter niet riskeren. Je beste vriend, moeder, vader, zus of broer zal bijvoorbeeld je humor zeker waarderen en zal blij zijn met een speeltje dat met je eigen handen met heel hun hart is genaaid.

Schrijf om zes uur 's ochtends een felicitatie op de stoep met verf onder zijn raam en laat de jarige wakker worden, als hij nog slaapt, laat hem dan uit het raam kijken en zie de eerste felicitatie.

Aanbevolen: