Hoe Geef Je Een Bloem Aan Een Meisje?

Inhoudsopgave:

Hoe Geef Je Een Bloem Aan Een Meisje?
Hoe Geef Je Een Bloem Aan Een Meisje?

Video: Hoe Geef Je Een Bloem Aan Een Meisje?

Video: Hoe Geef Je Een Bloem Aan Een Meisje?
Video: TOP 10 DIY: Как обернуть букет цветов 2024, April
Anonim

Veel mensen zijn niet bekend met de etiquette en de fijne kneepjes van het presenteren van bloemen als een geschenk, compliment of erkenning. Als u niet weet hoe u bloemen moet geven, kunnen deze eenvoudige regels u helpen uw probleem op te lossen:

Hoe geef je een bloem aan een meisje?
Hoe geef je een bloem aan een meisje?

instructies:

Stap 1

Formuleer voor jezelf duidelijk waarom je een bloem wilt geven, wat je tegen het meisje wilt zeggen. Het is beter om je intentie op papier te schrijven, je gevoelens in woorden uit te drukken. Probeer een lijst met redenen te schrijven waarom je een meisje met een bloem wilt behagen. Als je dit soort psychologisch werk met jezelf hebt gedaan, kun je de juiste bloem kiezen, of misschien meer dan één, en deze zo presenteren dat het meisje voelt wat je wilt zeggen. Maar je brainstormsessie moet eerlijk en ongecompliceerd zijn, geen dwaze, geile zinnen over seks.

Stap 2

Weet wat je geeft. Er is een enorm aantal kleuren in de wereld, die elk hun eigen betekenis hebben. Hier is een kort overzicht van populaire kleuren:

Rode rozen - liefde en passie

Roze rozen - dankbaarheid

Gele rozen - vriendschap

Oranje rozen - warme gevoelens en enthousiasme

Witte rozen - onschuld

Kamille - vreugde

Tulpen - geluk

Rode anjers - liefde en respect

Orchideeën zijn pure genegenheid.

Stap 3

Ontdek de smaak van het meisje. Je bent misschien smoorverliefd en besluit een enorme scharlakenrode roos te presenteren, maar je vriendin heeft misschien een hekel aan rood. Voordat je een cadeau doet, doe je een mini-onderzoek om te zien of het meisje allergisch is voor bloemen. Kijk maar naar haar in het park of de tuin, welke bloemen ze bewondert en geniet.

Stap 4

Maak indruk met je cadeau. Voor veel meisjes kan het grote plezier van het ontvangen van bloemen worden geleverd door de aandacht die anderen aan haar zullen tonen als ze de bloemen zien gepresenteerd. Geef een bloem aan je vriendin op kantoor of 's avonds als je haar van het instituut ontmoet, zodat collega's, vrienden, familieleden het kunnen zien. Bloemen zijn een soort teken van zorg, aandacht, een visueel compliment voor een meisje, wat heel prettig is om aan anderen te laten zien.

Stap 5

Geef bloemen met waardigheid en trots. Alleen dan kies je een bloem waar je je niet voor schaamt om te geven. Een bloem gewikkeld in gewoon papier moet altijd worden uitgepakt voordat ze aan een meisje wordt gepresenteerd. Draag bloemen nooit in een tas, aktetas of rugzak. Wees nooit verlegen over je boeket en houd het niet nonchalant vast, zoals een bezem. Draag het met trots en respect voor het meisje aan wie je deze bloemen gaat geven.

Aanbevolen: