Hoe Regel Je Een Nieuwjaarstafel In

Hoe Regel Je Een Nieuwjaarstafel In
Hoe Regel Je Een Nieuwjaarstafel In

Video: Hoe Regel Je Een Nieuwjaarstafel In

Video: Hoe Regel Je Een Nieuwjaarstafel In
Video: VLOGMAS 2020/4: COMPRAS DE NATAL PARA DECORAÇÃO /CHRISTMAS DECOR HAUL 2024, April
Anonim

De laatste jaren zijn verstreken onder de voogdij van het vurige element, nu vervangt de aarde het vuur. Het jaar van de bruine hond nadert en je moet goed nadenken over de nieuwjaarstafel - van decoratie tot het menu.

Hoe regel je een nieuwjaarstafel in 2018
Hoe regel je een nieuwjaarstafel in 2018

Er moet meteen worden opgemerkt dat het symbool van 2018 eenvoudige voorkeuren heeft - de hond heeft geen speciale geneugten nodig. Er moeten veel hartige gerechten en heerlijke drankjes op tafel staan. Maar het is beter om de tafelsetting in dezelfde stijl te houden als de inrichting van de kamer, met zijn decor. Het kleurenpalet moet natuurlijk zijn. Laat er geel, bruin, groen, beige, zand, wit, goud zijn. Maar het is ook wenselijk om het strikte palet te verdunnen met heldere accenten. Maar de pakkende en sombere kleuren zijn verdwenen - ze hebben geen plaats in 2018!

Thuis moet een rustige sfeer heersen, geliefden en gasten voor emotionele communicatie. Je kunt een nieuwjaarstafel in eco-stijl regelen - het is nu erg populair. De hond zal uw inspanningen waarderen en zal u het hele jaar door helpen! Vergeet niet om natuurlijke materialen zoals katoen en linnen te gebruiken. Je kunt daarom een jute tafelkleed of een gewoon linnen kleed op tafel leggen. Je kunt zelfs twee tafelkleden gebruiken - deze combinatie zal niet minder succesvol zijn. Kies een hoofdtafelkleed en bedek de hele tafel ermee. Het kan beige, zand of crèmekleurig zijn zonder patronen en ontwerpen. Maar neem de tweede minder breed en helderder van kleur - rood, groen is geschikt. Met dit contrast kunt u de tafelruimte voor verschillende gerechten afbakenen.

En een houten tafel kan helemaal zonder tafelkleed. Neem alleen katoenen servetten, ze kunnen prachtig worden gedraaid in de vorm van honden.

Versier de nieuwjaarstafel van 2018 met transparante vazen, aarden potten, rieten manden met droogbloemen. Vergeet de universele kerstversiering niet - vuren takken. Forceer de tafel niet met veel decor - er moet veel ruimte zijn voor gerechten. Een andere universele decoratie van de nieuwjaarstafel (het is ook een traktatie) zijn mandarijnen. Ze kunnen gewoon in een plak op tafel worden gelegd.

Het jaar van de hond kun je beter vieren zonder geurkaarsen. Honden houden niet van harde geuren. Je kunt je beperken tot één gewone grote kaars in het midden van de tafel, als je daar van houdt. En er moet een plaats op tafel zijn voor een beeldje van het symbool van het komende jaar. Of u kunt een klein hondenbeeldje op elk bord plaatsen als cadeau voor elke gast.

Zoals je kunt zien, kun je anno 2018 zonder franje. Bovenal natuurlijk, eenvoudig en dan wordt de sfeer aan tafel pas echt feestelijk!

Aanbevolen: