Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Een Gezin?

Inhoudsopgave:

Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Een Gezin?
Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Een Gezin?

Video: Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Een Gezin?

Video: Welke Grappen Zijn Geschikt Voor Een Gezin?
Video: 1 april: Scholen halen grappen uit 2024, April
Anonim

Het gezin brengt mensen bij elkaar die verbonden zijn door de nauwste banden. Daarom is in relaties tussen familieleden, samen met wederzijdse liefde en respect, een zekere vertrouwdheid toegestaan. Dit geldt bijvoorbeeld voor rally's. Maar er moet voor alles een maatstaf zijn, anders kan de zaak op het punt van wrok komen.

Welke grappen zijn geschikt voor een gezin?
Welke grappen zijn geschikt voor een gezin?

instructies:

Stap 1

In geen geval mag de rally een offensieve, offensieve vorm aannemen, en nog meer dat de persoon erg bang, nerveus wordt. Dit is niet alleen dom, maar ook wreed!

Stap 2

Als kinderen besluiten hun ouders voor de gek te houden, moeten ze niet doen alsof ze ziek zijn, of, erger nog, iemand vragen te bellen met de boodschap dat hun zoon of dochter in grote problemen zit (een ongeluk gehad, naar de politie, ontvoerd en losgeld eisen, enz.) … Je wilt toch niet dat er een ambulance wordt gebeld? Liefhebbende ouders verliezen letterlijk hun hoofd van angst als kinderen in gevaar zijn. Ze zullen in zo'n toestand gewoon niet in koelen bloede kunnen redeneren.

Stap 3

Welnu, ouders moeten voorzichtig zijn als ze een tiener spelen. Feit is dat tijdens de puberteit, door een sterke verandering in de hormonale achtergrond, jonge mannen en vrouwen zeer gevoelig en gevoelig worden. Ze reageren zeer pijnlijk, onvoldoende op elke verwaarlozing, spot, echt of denkbeeldig.

Stap 4

De rally moet ongevaarlijk zijn, ongevaarlijk! Het doel van de rally is om iedereen op te vrolijken, in een goed humeur te brengen, ook degene die het object is geworden. Of we het nu hebben over iemands gewoonten of kenmerken van zijn karakter, smaak, culinaire voorkeuren, het is erg belangrijk om de dosis ironie nauwkeurig te meten om de grens niet te overschrijden. Een gevoel voor liefde, verhoudingen en tact helpen je daarbij.

Stap 5

De vader van het gezin is bijvoorbeeld jaloers op zijn leiderschap en probeert letterlijk alle problemen op te lossen. Daarnaast is hij van nature erg actief. 's Morgens, als hij net wakker wordt, kan zijn vrouw met een verbijsterde en ontevreden blik tegen hem zeggen: 'Goh! Ze draaiden het water zonder waarschuwing uit: zowel koud als warm! Ik heb het huisvestingsbureau al gebeld, ze zeiden dat er veel aanmeldingen zijn voor de hele dag, zeggen ze." En wanneer de boze echtgenoot naar de telefoon rent om deze "zwervers van het huisvestingsbureau" zelf af te handelen, feliciteer hem dan: "Happy April Fool's Day!"

Aanbevolen: