Hoe Regel Je Een Winactie?

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Winactie?
Hoe Regel Je Een Winactie?

Video: Hoe Regel Je Een Winactie?

Video: Hoe Regel Je Een Winactie?
Video: GIVEAWAY! Zo organiseer je een WINACTIE | En wij geven zelf ook iets weg (Gesloten) | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Iedereen die regelmatig naar het tv-programma "Draw" of iets dergelijks kijkt, heeft er waarschijnlijk ooit aan gedacht om zijn vrienden in zijn eentje voor de gek te houden. Om ervoor te zorgen dat de rally veilig en niet aanstootgevend en vooral grappig is, moeten een aantal regels worden nageleefd bij het instellen ervan.

Hoe regel je een winactie?
Hoe regel je een winactie?

instructies:

Stap 1

Regel nooit grappen die ook maar de geringste bedreiging vormen voor het leven van de persoon die wordt gespeeld, zijn eigendom of reputatie. Vermijd ook alle oude, afgezaagde grappen. Een knoop of kauwgom op een stoel, een portemonnee aan een touwtje, een zin als "Je hele rug is wit", enz. zijn al lang bij iedereen bekend. Er is niets goeds aan platte, vulgaire en aanstootgevende dingen.

Stap 2

Onthoud dat iets dat een grote angst bij het "slachtoffer" kan veroorzaken, ook niet goed is. Stop dus onmiddellijk met het gebruik van neppennen, aanstekers en andere voorwerpen die daadwerkelijk schokken of schrik aanjagen met een luide knal van vuurwerk. Nog erger zijn de grappen die zelfs kortdurende emotionele ervaringen veroorzaken bij de persoon die wordt gespeeld ("je hond is overleden", "je werd voor het tweede jaar achtergelaten").

Stap 3

Wees creatief met het script voor de trekking. Betrek er indien mogelijk een grote groep mensen bij. Zo'n scenario is bijvoorbeeld interessant: een persoon komt naar een plek om te studeren of te werken, en daar spreekt iedereen (of bijna iedereen) uitsluitend in het Duits tegen hem, alsof hij helemaal geen Russisch verstaat. Als hij thuiskomt, vindt hij misschien een typemachine op zijn bureau in plaats van een laptop (in feite is de laptop gewoon verborgen en zal hem later door de organisatoren van de rally worden teruggegeven). In een andere versie van deze grap is de laptop roze geverfd of in tweeën gesneden, en er staat een zaag naast (al deze acties werden gedaan met een kartonnen model van de auto, en de echte is ook verborgen). De tweede manier is natuurlijk niet om bange mensen te spelen. De tv kan "roken", dankzij een lange flexibele slang waardoor rook uit de volgende kamer wordt gestuurd (stoom of mist, ook van een luchtbevochtiger, is hier niet geschikt voor - hij geleidt stroom) of hij kan spontaan uitschakelen dankzij een infrarood LED-uitgang van de afstandsbediening vanuit dezelfde kamer op draden. En met behulp van een luidspreker aan een lange kabel, verborgen achter elk huishoudelijk apparaat (maar niet erin), kun je dit apparaat laten "praten".

Stap 4

Vertel het slachtoffer na de rally dat het gespeeld is. Volg de goede traditie van hetzelfde "Raffle"-programma en overhandig, na het onthullen van het geheim, een prijs aan de persoon die wordt gespeeld. En onthoud dat elke grap slechts in één geval als succesvol kan worden beschouwd: als het object zelf niet beledigd was, maar lachte.

Aanbevolen: