Hoe Ontwerp Je Een Winactie Voor 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Winactie Voor 1 April
Hoe Ontwerp Je Een Winactie Voor 1 April

Video: Hoe Ontwerp Je Een Winactie Voor 1 April

Video: Hoe Ontwerp Je Een Winactie Voor 1 April
Video: How to Easily Choose a Winner For an Instagram Giveaway 2024, April
Anonim

1 april wordt traditioneel beschouwd als een lachdag. Op deze dag is het gebruikelijk om kennissen, familieleden, vrienden en collega's in de maling te nemen. Daarom moet je tegelijkertijd deelnemen aan het plezier en op je hoede zijn om jezelf niet voor de volgende trekking te kopen.

Hoe ontwerp je een winactie voor 1 april
Hoe ontwerp je een winactie voor 1 april

instructies:

Stap 1

Bedenk wat voor soort sweepstakes er in uw team kunnen worden georganiseerd. Afhankelijk van het soort mensen om je heen, kun je bepaalde passende grappen bedenken. Onthoud tegelijkertijd dat je niet overdreven gevoelige en kwetsbare mensen moet spelen, om ze niet van streek te maken en de relaties met dergelijke leden van je team niet te bederven. Kies als objecten van plezier mensen die uw grap adequaat kunnen beoordelen en met u kunnen lachen. Toon je fantasie en gebruik extra externe bronnen, bijvoorbeeld boeken, tijdschriften, internetsites, tv-programma's.

Stap 2

Houd in gedachten dat de grap grappig moet zijn, niet boos en wreed. Ga ook niet in op grappen, waardoor andermans eigendom of de gevoelens van anderen kunnen lijden. In dit geval zullen alle deelnemers aan deze grap een onaangename nasmaak hebben.

Stap 3

Gooi de banale, "bebaarde" opties weg voor hoe je een persoon kunt spelen. Je moet iets nieuws, origineels en grappigs bedenken. Gebruik geen grappen over een witte rug en een losgeknoopte veter. In dit geval zal het niet alleen niet leuk zijn, maar kunnen mensen om je heen je misschien als een domme persoon gaan beschouwen.

Stap 4

Tref de nodige voorbereidingen. Zorg vooraf voor de benodigde rekwisieten. Als je een assistent nodig hebt, breng dan een betrouwbaar persoon met gevoel voor humor op de hoogte. Bespreek de details van de loting met hem. Je kunt een echte flashmob organiseren als je erin slaagt meer mensen te organiseren om mee te doen aan de trekking.

Stap 5

Neem de tijd voor een grap. Het is beter om aan het begin van de werkdag te stoppen. Op dit moment is het zeer waarschijnlijk dat uw slachtoffer niet voorbereid is op de grap en naarmate de dag vordert, zal de waakzaamheid van collega's toenemen. Zorg ervoor dat het onderwerp van de grap op het juiste moment ontspannen en onbewust is en handel.

Aanbevolen: