Hoe Ontwerp Je Een Poster Voor Een Jubileum

Inhoudsopgave:

Hoe Ontwerp Je Een Poster Voor Een Jubileum
Hoe Ontwerp Je Een Poster Voor Een Jubileum

Video: Hoe Ontwerp Je Een Poster Voor Een Jubileum

Video: Hoe Ontwerp Je Een Poster Voor Een Jubileum
Video: 3 Tips Om je Eigen Poster te Ontwerpen 2024, Maart
Anonim

Het jubileumfeest, waarbij alle familieleden en vrienden van de jarige aan één tafel worden samengebracht, wordt ongetwijfeld een van de leukste en meest memorabele familievakanties. Onder de geschenken, toasts en prachtige wensen voor de held van de dag, wordt een speciale plaats ingenomen door posters of muurkranten die zijn gemaakt door de handen van familieleden of kinderen. Zij zijn het immers die een weerspiegeling worden van alle liefde en aandacht van dierbaren. Hoe ontwerp je een poster voor het jubileum zodat het mooi en interessant is en een glimlach tovert naar de held van de gelegenheid?

Hoe ontwerp je een poster voor een jubileum
Hoe ontwerp je een poster voor een jubileum

instructies:

Stap 1

Traditionele muurkrant: foto's van de jarige en zijn gezin worden afgewisseld met vrolijke of vriendelijke handtekeningen, regels uit liedjes, wensen. Zo'n muurkrant kan worden versierd met knipsels uit tijdschriften, ansichtkaarten, een interessant frame van zigzaglijnen en patronen.

Stap 2

Afhankelijk van de hobby's van de held van de dag, versier je de poster met items die kenmerkend zijn voor zijn hobby, of maak je een gestileerde muurkrant. Een jubileumposter voor een filatelist kan bijvoorbeeld de vorm hebben van een postzegel en een muurkrant voor een visser kan worden gemaakt in de vorm van een rivier van het leven, waarbij elke goudvis een heldere of vreugdevolle gebeurtenis in zijn leven is. Versier de hoeken van de muurkrant voor de financier met grappige bankbiljetten, en als je de tuinman feliciteert, bevestig dan een mand met de geschenken van de natuur ernaast.

Stap 3

De poster is dankbaarheid. Voor hem moet je zorgvuldig een foto selecteren, het is wenselijk dat er aparte foto's zijn van de held van de dag met zijn vrouw (man), met kinderen, kleinkinderen, collega's, misschien tijdens gezamenlijke uitstapjes naar de natuur, tijdens de bouw van een huis of vogelhuisje, zaailingen planten. Voeg naast elke foto het opschrift toe: "Bedankt voor wat je …", het einde moet overeenkomen met de foto: "al die jaren naast mij", "heeft ons geleerd van de wereld om ons heen te houden", "gedeeld de geheimen van heerlijke taarten", "heeft ons bedrijf veel nieuwe klanten en winsten gebracht", enz. Het is beter als deze woorden worden geschreven in de hand van een dankbare.

Stap 4

Een posterkalender die het jubileum jaar na maand weerspiegelt, is een belangrijke of interessante gebeurtenis in het leven van de held van de dag. Ik ontmoette bijvoorbeeld mijn vrouw in augustus en in maart ving ik misschien de grootste vis. Mooie heldere foto's, ook die gemaakt met Adobe Photoshop, felicitaties en grappen zijn alleen welkom.

Aanbevolen: