Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Je Geliefde

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Je Geliefde
Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Je Geliefde

Video: Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Je Geliefde

Video: Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Je Geliefde
Video: Ruben Annink - Hoe is Hij | Beste Zangers 2019 2024, April
Anonim

Oudejaarsavond met een geliefde kan romantisch en geweldig zijn. Om het zonder problemen en vervelende verrassingen te laten verlopen, moet je je er van tevoren op voorbereiden, nadenken over het plezier en de verrassingen waar elke persoon die nacht op wacht.

Hoe breng je oudejaarsavond door met je geliefde
Hoe breng je oudejaarsavond door met je geliefde

instructies:

Stap 1

Wek de verbeelding van je geliefde. Als de man niet zo van winkelen houdt, probeer hem dan over te halen om samen te gaan winkelen. Vertel hem dat hem een onvergetelijke nacht wacht, waarvoor je alles moet kopen wat je nodig hebt. Je kunt je erotische fantasieën delen en ermee instemmen om ze tot leven te brengen tijdens het klokkenspel. Het allerbelangrijkste, als je terugkomt van de winkels, is om te wachten op het feest en niet meteen te beginnen met het implementeren van de ideeën die je bezocht hebben.

Stap 2

Als je de nacht wilt doorbrengen in een sfeer van romantiek en tederheid, regel dan zo'n vakantie. Sneeuwvlokken vallen buiten het raam, lantaarns aan de kerstboom branden in de kamer en je zit en knuffelt je geliefde. Voor zo'n vakantie is een correct geselecteerde entourage erg belangrijk, die van tevoren moet worden geregeld.

Stap 3

Je kunt zelfs een romantische oudejaarsavond in de badkamer regelen. Versier de kamer met takken van een kerstboom, voeg lavendel-, mandarijn- of grapefruitolie toe aan het water. Maak prachtige kaarsen, zijden linnen, melodieuze muziek.

Stap 4

Als jij en je geliefde niet vies zijn van samen plezier maken, organiseer dan een kleine kermis. Verkleed je met een sneeuwvlok en een konijntje, of een prinses en een prins. Wees gerust, leuke of romantische kostuums kunnen een sprookjesachtige nacht transformeren door plezier en interesse toe te voegen.

Stap 5

Een nacht voor twee op oudejaarsavond is een tijd voor bekentenissen en geschenken. Daarom is het erg belangrijk hoe je je cadeau aan je geliefde presenteert. Uw uitverkorene kan een emotionele liefdesverklaring veel meer waarderen dan de verrassing zelf. Daarom moet u nadenken over wat u zegt wanneer u uw geschenk geeft, vergeet de originele verpakking niet.

Stap 6

Ook het menu voor oudejaarsavond moet vooraf worden opgesteld; alleen de gerechten die jij en je gezellin graag op tafel zetten. Laat het er niet te veel zijn, maar ze moeten allemaal lekker, geurig en mooi versierd zijn. Vergeet het dessert niet. U hoeft niet veel zwaar voedsel te koken, of uw vakantie kan vrij snel voorbij zijn.

Stap 7

Probeer aan de vooravond van oudejaarsavond af te stemmen op een feestelijke stemming, sorteer in je verbeelding de beste gebeurtenissen die in het leven zijn gebeurd met jou en je uitverkorene. Wees niet ontmoedigd en verwijt hem niets als hij niet wil dat sommige van je dromen en plannen uitkomen, als er vanavond claims en verwijten worden gehoord, dan zal alle romantiek en plezier gewoon verdampen.

Aanbevolen: