Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Een Man?

Inhoudsopgave:

Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Een Man?
Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Een Man?

Video: Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Een Man?

Video: Hoe Breng Je Oudejaarsavond Door Met Een Man?
Video: Geef deze spullen van thuis aan niemand en ook nooit, anders komt geldgebrek in huis 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een tijd van wonderen, sprookjes, vervulling van verlangens. En ik wil dat deze nacht echt magisch wordt, lang herinnerd zal worden. En als de nieuwjaarsbijeenkomst is gepland in het gezelschap van een geliefde man, dan is de wens om de vakantie ongebruikelijk en helder te maken vooral groot bij veel meisjes. Je kunt veel opties bedenken om samen tijd door te brengen, het hangt allemaal af van je verbeeldingskracht, vaardigheden en capaciteiten. U kunt bijvoorbeeld een feest in oosterse stijl organiseren.

Hoe breng je oudejaarsavond door met een man?
Hoe breng je oudejaarsavond door met een man?

instructies:

Stap 1

Creëer de juiste sfeer en sfeer in je huis (of appartement). De hele omgeving moet je in een kalme, serene sfeer brengen, zodat de muren kunnen worden gedrapeerd met lichte, vloeiende stoffen in pasteltinten. Leg indien mogelijk een tapijt op de vloer met oosterse patronen (of een ander ornament), u kunt spreien gebruiken. Gooi er een paar kleine kussens op die je zelf kunt naaien van satijn, fluweel. Het kunnen vrij heldere en verzadigde kleuren zijn.

Stap 2

Steek de aromalamp aan, die zowel jou als je geliefde verder zal afstemmen op de juiste manier. Het is beter om etherische oliën van sinaasappel, mandarijn, citroen, kaneel te gebruiken. Je kunt de kamer ook decoreren met geurkaarsen.

Stap 3

Pak oosterse muziek op. Of je kunt zelfs een eenvoudige versie van buikdansen leren met een van de werken, die je vriend aangenaam zal verrassen, hem het gevoel zal geven een echte sultan te zijn, voor wie de oosterse schoonheid danst. Alleen als je besluit om je geliefde op deze manier te plezieren, dan moet je hier minstens een paar weken voor de vakantie zelf door verbaasd zijn en een paar lessen volgen op de dansschool.

Stap 4

Overweeg kostuums voor jezelf en je partner. Je kunt een outfit samenstellen van de spullen die je in huis hebt, je kunt kant-en-klare pakken huren in speciale winkels, of je kunt alles zelf naaien. Vergeet accessoires niet als je aan looks denkt. Kralen, ringen, armbanden zullen een geweldige aanvulling zijn op het kostuum. Voor een man kun je ook een tulband en een kunstmatige dolk of sabel pakken zodat het beeld compleet is. Maak voor jezelf een zijden sjaal waarmee je je gezicht bedekt. Denk ook aan je make-up.

Stap 5

Dek de tafel. Het kan direct op de vloer worden geplaatst. Bereid gerechten van lamsvlees, rijst, verse groenten, zeevruchten, vergeet oosterse zoetigheden (sorbet, baklava, halva, enz.), Fruit, lavash, wijn niet. Plaats een waterpijp in de buurt van een geïmproviseerde tafel.

Stap 6

Vergeet bij al deze voorbereidingen niet dat u nog steeds het nieuwe jaar viert. Voeg daarom verschillende attributen van deze vakantie toe aan het interieur. Zet een kleine kerstboom in de hoek, versier de muren en kasten met sneeuwvlokken, klatergoud, nieuwjaarsspeelgoed.

Aanbevolen: