Hoe Vier Je Kerstmis In

Hoe Vier Je Kerstmis In
Hoe Vier Je Kerstmis In

Video: Hoe Vier Je Kerstmis In

Video: Hoe Vier Je Kerstmis In
Video: hoe vier jij kerst?? 2024, Mei
Anonim

Na het nieuwe jaar wordt Kerstmis niet zo gewelddadig en vrolijk gevierd, en sommigen vieren het helemaal niet. Maar toch, dit is niet minder belangrijke vakantie dan het nieuwe jaar. Het is de moeite waard om je erop voor te bereiden en Kerstmis te vieren met degenen die het dichtst bij je staan.

Hoe vier je Kerstmis in 2018
Hoe vier je Kerstmis in 2018

Kerstmis is een christelijke feestdag die samenvalt met de verschijning van Jezus Christus op aarde. Kerst wordt gevierd op 7 januari, in 2018 verandert er niets. Het is de moeite waard om te leren hoe u zich kunt voorbereiden op deze heldere vakantie.

Kerstmis is een gezinsvakantie, dus het is logisch om het thuis te vieren met dierbaren. Maar niemand annuleerde de kerstavonturen natuurlijk met het hele gezin. Zo zijn warme landen en Europese resorts nog steeds populair. Maar het is beter om Kerstmis te vieren in staten waar het christendom wordt erkend. Dergelijke landen zijn bijvoorbeeld Cyprus met Griekenland, Malta, Argentinië, evenals Bolivia, Paraguay.

Het huis voor Kerstmis kan worden versierd met afbeeldingen van Jezus Christus, engelen. Vergeet natuurlijk de nieuwjaarsversieringen niet - haast je niet om ze uit te doen! Ze gaan goed voor de kerst. Hoe kan er zijn zonder een groene schoonheid.

Maar versier de kersttafel met een wit tafelkleed, je kunt er wat droog gras of hooi onder leggen. Schik kaarsen en engelenbeeldjes. U kunt de tafel het beste dekken met nieuw serviesgoed of het servies dat u normaal gesproken voor de feestdagen gebruikt.

En hoe vier je kerst? Op kerstavond kun je waarzeggerij regelen over kaarsvet, as, koffiedik. Natuurlijk herkent de kerk dergelijke pret niet, maar u neemt ze ook niet serieus - laat waarzeggerij op kerstavond een onschuldig en leuk amusement voor u worden met uw gezin.

Of je kunt zelfs gaan zingen. Vertel je buren gedichten, zing liedjes. Kinderen zijn dol op dit soort entertainment! Of maak plezier op straat door je buren daar te bellen. Je kunt je eigen geïmproviseerde poppentheater maken. Laat de show in het teken staan van Kerstmis! Iedereen zal hier gelukkig zijn, zowel volwassenen als kinderen zullen zich kunnen amuseren.

Er is nog maar heel weinig tijd over voor Kerstmis, bereid je erop voor volgens alle tradities en dan zul je het leuk en gedenkwaardig ontmoeten!

Aanbevolen: