Hoe Blaas Je Een Ei?

Inhoudsopgave:

Hoe Blaas Je Een Ei?
Hoe Blaas Je Een Ei?

Video: Hoe Blaas Je Een Ei?

Video: Hoe Blaas Je Een Ei?
Video: DIY Pasen: Hoe blaas je een ei uit? 2024, April
Anonim

Een simpel paasei kan een origineel cadeau worden, een exclusieve interieurdecoratie. Een volwaardig ei is niet geschikt om deel te nemen aan interieurontwerp, het vereist vaardigheden om de schaal uit de schaal te behouden, die als gevolg daarvan uit het ei moet blijven.

Hoe blaas je een ei?
Hoe blaas je een ei?

Het is nodig

  • - naald - 1 stuk;
  • - gips - 10 cm;
  • - rauw ei - 1 st.

instructies:

Stap 1

Neem een rauw ei, spoel het voorzichtig af met afwasmiddel onder stromend water. Veeg het ei af met een badstof handdoek of laat het zelf drogen.

Stap 2

Neem een schotel waar het eiwit en de dooier uit zullen lekken. Neem de naald voorzichtig, deze kan erg dun zijn of met een grote diameter. Een gewone priem is ook geschikt om de schelp te doorboren. Pak een ei. Maak aan de taps toelopende kant van het ei een gat met een naald, herhaal dezelfde procedure aan de andere kant van het ei, maak het gat iets groter dan het vorige.

Stap 3

Plaats je lippen over de opening en blaas de vloeistof langzaam uit in het daarvoor bestemde schoteltje. Als het gat te klein is, duurt het blaasproces lang. Neem in dit geval gewoon de naald opnieuw en maak de gaten in de schaal aan beide kanten groter.

Stap 4

Als alle inhoud van het ei in het bord zit, spoel je de binnenkant van het ei af met een dun straaltje water of met een spuit gevuld met water. Spoel de schelpen af tot je ervan overtuigd bent dat de binnenkant schoon is en de kans op vermenigvuldiging van micro-organismen verwaarloosbaar klein is. Laat de schelpen na het spoelen een paar uur drogen. En van de overgebleven eieren op het bord kun je een omelet, roerei of een cosmetisch masker maken.

Stap 5

Als de eierschaal droog is, pak je het gips, knip je 4 identieke stroken af en lijm je er twee stevig op elk gaatje. Lijm de patch kruiselings zodat lucht en verf niet in het gat kunnen komen. En de basis voor knutselen is klaar!

Aanbevolen: