Hoe Kom Je Met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten

Inhoudsopgave:

Hoe Kom Je Met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten
Hoe Kom Je Met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten

Video: Hoe Kom Je Met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten

Video: Hoe Kom Je Met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten
Video: How to make New Year 3D Pop Up Card/Handmade Easy Greetings Card for Happy New Year 2020 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een favoriete en langverwachte vakantie. Niet alleen naaste familieleden worden met hem gefeliciteerd, maar ook collega's, vrienden, kennissen en kennissen. Tijdens de voorbereiding op het nieuwe jaar heeft iedereen de mogelijkheid om wat talenten in zichzelf te laten ontwaken. Organiseer daarom in de weken voorafgaand aan de vakantie uw vrije tijd zodat uw vrienden en familieleden een goede herinnering aan de vakantie hebben.

Hoe kom je op de proppen met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten
Hoe kom je op de proppen met Gelukkige Nieuwjaarsgroeten

Het is nodig

  • - materialen voor creativiteit
  • - ansichtkaarten
  • - viltstiften, stiften, pennen

instructies:

Stap 1

De eerste stap is om een lijst te maken van de mensen die je een gelukkig nieuwjaar wilt wensen. Tegenover de naam kun je zelf aanvinken welk cadeau je voor deze persoon gaat klaarmaken. Zo voorkom je herhaling en verwarring. Deze lijst kan trouwens niet weggegooid worden, maar als richtlijn voor het volgende jaar worden gelaten.

Stap 2

Koop vooraf het benodigde aantal wenskaarten. Als u besluit ze zelf te maken, bereken dan de tijd die u eraan besteedt. Als je van plan bent om felicitaties per post te sturen, houd er dan rekening mee dat in december de postkantoren in een zware overbelastingsmodus werken.

Stap 3

Betrek uw kinderen bij het organiseren van begroetingen. Ze kunnen deelnemen aan de productie van nieuwjaarssouvenirs en ansichtkaarten. Het zal bijzonder aangenaam zijn om dergelijke felicitaties te ontvangen aan familieleden en beste vrienden. Kies voor ansichtkaarten voor kinderen eenvoudige verhalen en eenvoudige vormen. Help kinderen bij deze spannende activiteit.

Stap 4

Verbind je fantasie. Een met de hand gemaakte nieuwjaarskaart is op zich al een uitstekend exclusief souvenir, dat met een paar hartelijke wensen en warme woorden kan worden aangevuld met traditionele inhoud. Ansichtkaarten kunnen gemaakt zijn van stof of papier, ze kunnen worden gebreid, geborduurd of geweven, gemaakt van beschikbare gereedschappen of materialen, of met behulp van scrapbookkits.

Stap 5

Als je een polygrafische kaart gebruikt die al wat tekst bevat, maak er dan een aparte bijlage in, waar je persoonlijke felicitaties zullen worden geschreven. Gezien het nieuwjaarsthema kan deze inlegger gemaakt worden in de vorm van een visgraat, sneeuwvlokje of wanten.

Stap 6

Verzin tekst voor je kaart. Als het niet moeilijk voor je is om een gedicht te schrijven, is dit de beste optie voor felicitaties. Anders kun je een kant-en-klaar felicitatievers vinden en het op een ansichtkaart schrijven, of gewoon een paar vriendelijke woorden uit het hart schrijven. In ieder geval moeten zo'n nieuwjaarsgroeten oprecht en warm zijn.

Aanbevolen: