Hoe Een Gelukkige Valentijnsdag Te Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Gelukkige Valentijnsdag Te Wensen
Hoe Een Gelukkige Valentijnsdag Te Wensen
Anonim

Vakanties gewijd aan de liefde bestaan al sinds mensenheugenis in veel culturen. Valentijnsdag is al 16 eeuwen bekend en wordt overal op verschillende manieren gevierd. Het belangrijkste blijft de geest van de vakantie - aanbidding van het mooiste gevoel ter wereld - liefde.

Hoe een gelukkige Valentijnsdag te wensen
Hoe een gelukkige Valentijnsdag te wensen

Het is nodig

Geld, kaarten, bloemen

instructies:

Stap 1

Denk na over de felicitaties zodat Valentijnsdag als een echte feestdag voorbijgaat. Denk terug aan de historische gebeurtenissen waarmee het begon. Er zijn verschillende versies, maar de meest voorkomende is de liefde van de christelijke priester Valentine voor de dochter van de cipier. De minnaar werd geëxecuteerd voor geheime bruiloften van het leger, die in die tijd niet mochten trouwen. Zijn brief aan zijn geliefde werd pas na zijn executie door haar gelezen. Wees dus buitengewoon oprecht bij het schrijven van valentijnskaarten en het doen van bekentenissen en felicitaties op deze dag.

Stap 2

Feliciteer uw helft op basis van de gewoonte van de Fransen. Geef haar of hem sieraden die jouw liefde symboliseren. Het kunnen zowel echte sieraden zijn als symbolische originele gadgets die je altijd wilt dragen. U kunt een lied of poëzie doneren. Je kunt alles tot de rang van sieraad verheffen, want dit is jouw vakantie.

Stap 3

Feliciteer uw geliefde door een gewoonte of gebruiken van een land te kiezen. Bereid van tevoren geschenken en felicitatietoespraken van "Valentijnen" voor. Stel je voor, kies, neem risico's. Het draait allemaal om je verbeeldingskracht en capaciteiten. Maar zelfs met een kleine prijs kunt u originele felicitaties bedenken.

Stap 4

Feliciteer uw geliefde door een gewoonte of gebruiken van een land te kiezen. Bereid van tevoren geschenken en felicitatietoespraken van "Valentijnen" voor. Stel je voor, kies, neem risico's. Het draait allemaal om je verbeeldingskracht en capaciteiten. Maar zelfs met een kleine prijs kun je originele felicitaties bedenken.

Stap 5

Profiteer van de Amerikaanse traditie. Sommige ondernemende Amerikaanse zakenlieden hebben misbruik gemaakt van de situatie door een marsepeinbedrijf te bezitten. In die tijd waren marsepeinen een vrij duur genot, maar elke minnaar droomde ervan zijn bruid met deze delicatesse te verwennen.

Stap 6

Geef je man een Valentijnscadeau zoals ze dat in Japan doen. Daar lijkt deze feestdag op onze Dag van de Verdediger van het Vaderland. Chocolade is een zoet attribuut van de vakantie. In Denemarken wisselen geliefden gedroogde witte bloemen uit, symbool voor trouw en eeuwige liefde.

Stap 7

Uw felicitaties zullen heel origineel zijn als u het geloof dat in Groot-Brittannië bestaat als basis neemt. Er staat dat de eerste man die op 14 februari bij zonsopgang in het gezichtsveld van een jong meisje verschijnt, haar verloofde zal zijn.

Stap 8

Bied je geliefde je hand en hart aan. In veel landen worden op deze dag enorm veel bruiloften en bruiloften gevierd. Er wordt aangenomen dat het huwelijk dat op deze dag is aangegaan, succesvol zal zijn.

Aanbevolen: