Hoe Maak Je Een Album Voor Een Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Album Voor Een Jubileum?
Hoe Maak Je Een Album Voor Een Jubileum?

Video: Hoe Maak Je Een Album Voor Een Jubileum?

Video: Hoe Maak Je Een Album Voor Een Jubileum?
Video: Sn@p Jubileum Cadeau 2024, April
Anonim

Een fotoalbum is een symbolisch en zeer aangenaam cadeau voor een ronde date. Foto's die de geschiedenis van het leven of relaties weergeven, gemarkeerd met poëtische of prozaïsche opmerkingen, stellen je in staat om alle leuke dingen die in het leven zijn gebeurd te herinneren, en daarom bereid je je voor op toekomstig succes.

Hoe maak je een album voor een jubileum?
Hoe maak je een album voor een jubileum?

instructies:

Stap 1

Alleen een fotoalbum maken is moeilijk. Beter samenkomen met een klein bedrijf, waarin iedereen een bepaald onderdeel zal vieren: poëzie, fotografie, ontwerp van het album zelf.

Stap 2

Typ enkele A4-vellen karton. Het ideale aantal is voor het aantal jubileumjaren en nog twee voor de omslag. Maak nog een strook karton voor de rug. Bereken de dikte op basis van de totale dikte van het kartonnen boek.

Stap 3

Leg de kartonnen vellen (zonder omslag) op elkaar. Buig en strek 2-3 cm vanaf de rechter brede kant. Boor meerdere gaten langs de vouwlijn. Ze moeten exact overeenkomen in locatie en grootte. Leid een dun gekleurd satijnen lint door elk van de resulterende "tunnels". Bind het in een knoop. Verbind dus de pagina's door alle gaten.

Stap 4

Lijm de pagina's precies langs de vouw, lijm op het omslag en de rug. Bedek de omslag met goudverf of gekleurd papier.

Stap 5

Plak meerdere foto's op elke pagina in chronologische volgorde (foto's van één jaar op één pagina). Bedek de lege ruimtes met folie of gekleurd papier, schrijf opmerkingen erop in een mooi lettertype.

Stap 6

Versier de binnenkant van de hoes met appliqués, verf, pailletten, kralen en strass-steentjes. Schrijf op de laatste pagina uw wens voor de toekomst. Bedek de randen van de pagina's (zijkanten) met glitterverf.

Aanbevolen: