Hoe Maak Je Een Album Voor Wensen

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Album Voor Wensen
Hoe Maak Je Een Album Voor Wensen

Video: Hoe Maak Je Een Album Voor Wensen

Video: Hoe Maak Je Een Album Voor Wensen
Video: 8x8 Easy Mini Album Tutorial 2024, Mei
Anonim

Tijdens schooldagen begonnen bijna alle meisjes met een vragenlijst. Dit zijn notitieboekjes en notitieboekjes met verschillende vragen, die door de klas werden gelanceerd, waarna de auteur de antwoorden voorlas. Het laatste item was meestal: wens iets aan de eigenaar van de vragenlijst. Nu starten we geen profielen meer voor vrienden, maar u kunt verwijzen naar het laatste punt. Voor jubilea, bruiloften en andere vieringen kan zo'n album een handige aanvulling zijn. Gasten kunnen hun wensen schrijven, die een lange herinnering zullen blijven.

Hoe maak je een album voor wensen
Hoe maak je een album voor wensen

Het is nodig

Fotoalbum met kartonnen pagina's, stof, karton of dik papier, decoratieve elementen

instructies:

Stap 1

Er zijn veel vakantiebureaus die zich niet alleen bezighouden met het organiseren van de viering, maar ook met het ontwikkelen en uitvoeren van de kleine dingen voor de vakantie. Zo'n album voor wensen is echter met een beetje moeite eenvoudig zelf te maken. Bepaal eerst in welke stijl de vakantie zal worden gehouden of dat er een binding is met een specifieke kleur. Selecteer materialen voor het toekomstige album in overeenstemming met deze gegevens.

Stap 2

Een van de gemakkelijkste manieren is om een gewoon fotoalbum te kopen met kartonnen vellen zonder fotozakjes. Dit wordt je lijst voor je wensalbum. Dan hoef je het alleen nog maar naar jouw smaak te versieren. Bedek de albumhoes met een doek en maak de vouwen van de stof van binnenuit vast met paperclips of een nietmachine. Bovenop de stof aan de achterkant van de hoes, plak je een dik vel papier of karton om alle ins en outs van je decor te verwijderen.

Stap 3

Wanneer het frame is bekleed met stof, kun je beginnen met het versieren van het gastenboek. Versier de pagina's zoals jij dat wilt. Zowel de tekeningen van de auteur (u kunt iemand van uw kennissen vragen of zelf tekenen) als collagefoto's die uit tijdschriften zijn geknipt, zien er geweldig uit.

Stap 4

Om ervoor te zorgen dat de gasten niet de plaatsen invullen waar u een foto van het feest wilt invoegen, omcirkelt u zorgvuldig het frame van de gewenste grootte met een potlood en schrijft u in het midden: "een plek voor een foto". Je kunt een hint geven aan de gasten. Schrijf op sommige pagina's ideeën voor wensen of tekeningen. Als het album bijvoorbeeld voor een bruiloft is, kunt u de volgende tips geven: "Vriendelijke cartoon van de bruidegom", "Portret van liefde", "Ik herinner me vooral vandaag", "Slogan voor een huwelijksreis" en anderen.

Stap 5

Dan hoef je alleen nog maar de albumhoes te versieren. Dit kan worden gedaan met linten, strikken. Plaats strassteentjes op de stof met de initialen van de held van de gelegenheid of de naam van de feestdag zelf. Versier de omslag met kralen, pailletten - kortom alles wat je in je handwerkpakket vindt. Dit boek zal je tenslotte je hele leven verheugen met herinneringen aan plechtige momenten.

Aanbevolen: