Hoe Maak Je Wensen Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Wensen Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Maak Je Wensen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Wensen Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Maak Je Wensen Voor Het Nieuwe Jaar
Video: Zo maak je de beste bucketlist voor het nieuwe jaar 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is een magische vakantie voor zowel volwassenen als kinderen. Men is van mening dat wensen die op een feestelijke avond worden gemaakt het komende jaar zeker zullen uitkomen. Er zijn verschillende manieren om wensen te doen. Welke ga jij kiezen?

Hoe maak je wensen voor het nieuwe jaar
Hoe maak je wensen voor het nieuwe jaar

Het is nodig

  • - een pen;
  • - papier;
  • - wedstrijden;
  • - een envelop met postzegels;
  • - schaar;
  • - druiven.

instructies:

Stap 1

Formuleer van tevoren een wens, anders kun je op het meest cruciale moment in de war raken en simpelweg geen tijd hebben om het goed te maken. Psychologen adviseren aan de vooravond van de vakantie om op een stuk papier de hele lijst te schrijven van wat je het komende jaar wilt krijgen en daaruit de belangrijkste te kiezen.

Stap 2

Schrijf een brief aan Sinterklaas. Beschrijf in detail al je dromen, je kunt zelfs foto's plakken. Stop de brief in een envelop en stuur hem per post naar het adres 162340, Rusland, regio Vologda, de stad Veliky Ustyug, het huis van Vadertje Vorst. Als je je schaamt om een met de hand geschreven brief te sturen, maak dan je wensen op internet op een speciale site, bijvoorbeeld deze

Stap 3

Leg op oudejaarsavond van tevoren pen, papier en lucifers klaar. Schrijf aan het begin van het klokkenspel je wens op papier, steek het aan boven een glas champagne zodat de as erin vliegt. Drink champagne samen met as op het geluid van de laatste beats. Om het verlangen om tijd te hebben om op te branden, schrijf het op een klein stukje papier in klein handschrift.

Stap 4

Als je niet wilt dat de mensen om je heen weten dat je iets van plan bent, zeg het verlangen dan gewoon tegen jezelf op het klokkenspel.

Stap 5

Schrijf je wensen op 12 vellen papier en leg ze onder je kussen. Haal op 1 januari direct na het ontwaken een van de bladeren eruit. Wat erop staat zal uitkomen.

Stap 6

Papieren sneeuwvlokken maken. Schrijf op elk van hen één wens. Als u het nieuwe jaar met een bedrijf viert, trek dan gasten naar dit bedrijf. Gooi na middernacht sneeuwvlokken vanaf het balkon in de ijzige lucht van het komende nieuwe jaar.

Stap 7

Doe een wens en eet bij elke klokslag een druif om hem uit te laten komen. Kies druiven die klein en pitloos zijn om het proces te vergemakkelijken.

Aanbevolen: