Een Album Arrangeren Voor Een Jubileum An

Inhoudsopgave:

Een Album Arrangeren Voor Een Jubileum An
Een Album Arrangeren Voor Een Jubileum An

Video: Een Album Arrangeren Voor Een Jubileum An

Video: Een Album Arrangeren Voor Een Jubileum An
Video: Tankcsapda - Adjon az ég - (Jubileum 25) (DVD2) 2024, April
Anonim

Een mooi zelfgemaakt album is een prachtig cadeau voor je moeder of oma voor een jubileum. Maak een stijlvol boek, dat zal worden opgedragen aan de lieve held van de dag, toon al je liefde voor haar. Doe mee met het verzamelen van informatie, poëzie en foto's van andere familieleden.

Een album arrangeren voor een jubileum an
Een album arrangeren voor een jubileum an

Het is nodig

  • - Fotoboek;
  • - foto's van de held van de dag;
  • - lijm;
  • - schaar;
  • - Afbeeldingen;
  • - linten;
  • - knopen en andere platte decoratieve elementen.

instructies:

Stap 1

De basis van uw toekomstige product is een kwalitatief goed album met kartonnen dikke vellen. Kies een stijlvol stevig album voor je foto's. Bereid alle gereedschappen, materialen en decor voor die nodig zijn voor het werk. Mooie touwtjes, linten, veters, linten, knopen, elementen van broches, strass-steentjes, pailletten en nog veel, veel meer zullen doen.

Stap 2

Leg de foto's van de held van de dag voor je neer. U moet kaarten van verschillende jaren hebben, van de vroegste die u kunt vinden tot de laatste. Het album moet in dezelfde stijl zijn, dus bedenk hoe je de pagina's gaat rangschikken en of je de foto's uitknipt.

Stap 3

Plak de eerste kaart op en druk deze aan. Het kost veel tijd om alles nauwkeurig en efficiënt te doen, dus begin ruim voor het jubileum met werken. Plak elke foto voorzichtig op en laat drogen onder een pers. Zo krijgt u gelijkmatige vellen, ze zullen niet kromtrekken of vervormen.

Stap 4

Begin daarna met het versieren van de pagina's. Plak over de foto's van baby's en kinderen met handgemaakt kant, gebruik de vrije ruimte voor gedichten of een collage van kindertekeningen, uitgeknipte afbeeldingen en decoratieve elementen.

Stap 5

Teksten kunnen prachtig worden geschreven met een vulpen gevuld met inkt of gelpasta. Als je hier niet genoeg tijd voor hebt, print dan de gedichten en citaten op een printer op gekleurd papier. Plak ze op de pagina's van het album. Kies voor elke periode van het leven van het feestvarken geschikte afbeeldingen en decor voor het decoreren van vellen.

Stap 6

Versier je trouwfoto's met kleine witte satijnen bloemen en sluiers. Als mama of oma bezig is met tuinieren en tuinieren, lijm dan een gedroogde plant of vlinder naast de kaart waarop de held van de dag in de tuin is vastgelegd.

Stap 7

Let op de professionele activiteiten van de vrouw, zoek geschikte foto's. Zorg ervoor dat u foto's van kinderen en kleinkinderen (indien aanwezig), algemene kaarten van gezinsvakanties plakt. Vergeet ontspannen op zee, reizen langs de rivier en barbecueën in de natuur niet, meestal zijn er na dergelijke evenementen veel foto's.

Stap 8

Laat voldoende blanco vellen aan het einde van het album om verder te ontwerpen en later af te ronden.

Aanbevolen: