Een Stand Regelen Voor Een Jubileum An

Inhoudsopgave:

Een Stand Regelen Voor Een Jubileum An
Een Stand Regelen Voor Een Jubileum An

Video: Een Stand Regelen Voor Een Jubileum An

Video: Een Stand Regelen Voor Een Jubileum An
Video: Dit waren alle hilarische bloopers bij 538! | Het Beste Van 2019 2024, April
Anonim

Jubilea vier je niet vaak en daarom wil je deze feestdag bijzonder plechtig organiseren, op uitnodiging van mensen die dicht bij de held van de dag staan. Een speciale vakantiesfeer wordt ook gecreëerd dankzij het ontwerp, waarvan een van de elementen een speciaal voor de plechtige dag ontworpen stand kan zijn.

Een stand regelen voor een jubileum an
Een stand regelen voor een jubileum an

instructies:

Stap 1

De meest traditionele optie zou zijn om op de stand foto's van de held van de dag te plaatsen, die betrekking hebben op verschillende perioden van zijn leven, die vergezeld gaan van originele handtekeningen. U kunt het standontwerp echter met meer fantasie benaderen.

Stap 2

Als de held van de dag een hobby heeft, waaraan hij al zijn vrije tijd besteedt, dan kan de stand in deze stijl worden ingericht. Voor een postzegelverzamelaar kan het bijvoorbeeld een postzegel zijn, en voor een visser kan het een rivier van leven zijn, waarbij goudvissen wensen laten uitkomen. Een vrouw die serieus bezig is met een zomerresidentie, zal zeker blij zijn om een stand te zien die is versierd met tuinbloemen of manden met geschenken van de natuur.

Stap 3

De stand met dankwoorden aan de held van de dag ziet er erg ontroerend uit. Vooral als het is versierd met foto's van de jarige met gasten. Zo plaatsen ze onder de foto van de held van de dag met kinderen dankbaarheid van kinderen, onder de foto met collega's - van medewerkers, enzovoort.

Stap 4

De stand, ontworpen in de vorm van een kalender met belangrijke data, moet de belangrijkste gebeurtenissen in het leven van de held van de dag belichten. Daarop zijn niet alleen foto's geschikt, maar ook gedichten, felicitaties of korte herinneringen.

Stap 5

De stand hoeft niet aan het begin van de vakantie af te zijn. Een interessante optie kan het geleidelijk vullen van de stand zijn gedurende de gehele jubileumavond. In dit geval kan het worden versierd, bijvoorbeeld in de vorm van een boom, waarvan elk blad nog schoon is, maar gasten moeten er een wens voor de held van de gelegenheid op schrijven, of misschien gewoon een paar warme woorden achterlaten.

Stap 6

Maak je geen zorgen als je geen artistiek talent hebt. Moderne technologieën maken het mogelijk om een uitstekend resultaat te bereiken, met alleen een computer en een kleurenprinter, en natuurlijk een groot verlangen om de held van de dag te plezieren. In elke grafische editor kunt u alles tekenen wat u nodig heeft voor de standaard, vervolgens afdrukken en er rechtstreeks op plaatsen. Je kunt ook de techniek van het maken van een collage gebruiken.

Aanbevolen: