Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van Het Meisje

Inhoudsopgave:

Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van Het Meisje
Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van Het Meisje

Video: Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van Het Meisje

Video: Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van Het Meisje
Video: 10 Atleten Die Betrapt Werden Op Valsspelen 2024, April
Anonim

In de kindertijd is verjaardag de meest verbazingwekkende en favoriete vakantie. Om deze dag bijzonder gedenkwaardig te maken, moet je je er van tevoren op voorbereiden en goed nadenken over het script. Kinderen, vooral meisjes, vinden het heerlijk om op deze dag samen te komen en wedstrijden en verschillende spelletjes te houden.

Grappige wedstrijden voor de verjaardag van het meisje
Grappige wedstrijden voor de verjaardag van het meisje

Intellectuele wedstrijden

Raadsels en snel verstand kunnen een verjaardag beginnen. Kies vragen en vergeet niet de leeftijd van de gasten die naar het feest komen. Om dit onderdeel van je verjaardag tot een succes te maken, regel je een wedstrijd tussen de deelnemers. Geef punten voor elk correct antwoord en wanneer de winnaar is bepaald, beloont u hem met een klein souvenir.

Actieve wedstrijden

Wedstrijden met verkleden op muziek zijn erg interessant. Terwijl de melodie speelt, wordt de tas met spullen in een kring van hand tot hand doorgegeven. Nadat de presentator is gepauzeerd, sterft de muziek weg en moet degene die de tas in zijn handen heeft, zonder te kijken, het ding eruit halen en het naar eigen goeddunken opdoen. Het mooie van deze wedstrijd is dat het, zonder competitiegeest, veel plezier geeft aan de deelnemers. Na het spel kun je een fotoset regelen in de resulterende kostuums.

Wanneer de geest van plezier en bevrijding in het bedrijf verschijnt, kun je het spel "Crocodile" spelen. Eerst moet het hele bedrijf in twee teams worden verdeeld. Degene die begint, moet een woord of zin zeggen tegen een van de leden van het andere team. Deze deelnemer moet op zijn beurt op een stomme manier aan zijn handlangers uitleggen wat er voor hem werd gevraagd.

Modeshow

Wat is er interessanter voor meisjes dan zich verkleden, make-up opdoen en een eigen modeshow hebben? Profiteer van deze interesse en organiseer mini-kleedkamers voor gasten. Dit moet natuurlijk alleen worden gedaan als jongens niet zijn uitgenodigd voor de verjaardag. Anders, om de meisjes niet van het plezier te beroven, moet je de jongens bezig houden met een ander spel terwijl de meisjes bezig zijn met de transformaties.

Aan het einde kun je een modeshow houden en punten geven, en de winnaar kan een prijs krijgen. Als een meisje de puberteit al nadert, is het in plaats van een modeshow beter om haar bedrijf uit te nodigen om een video op te nemen of een fotosessie te houden.

Thema verjaardag

Om ervoor te zorgen dat de wedstrijden die je selecteert voor de verjaardag van het meisje integer zijn en met elkaar worden gecombineerd, kun je er een gemeenschappelijk thema voor bedenken. Om bijvoorbeeld een vakantie door te brengen in de stijl van "Alice Through the Looking Glass", terwijl u op de uitnodigingen de tekst "vice versa" kunt schrijven, zodat u deze alleen kunt lezen door een spiegel te bevestigen.

In elk geval, welk onderwerp je ook kiest - als resultaat zal de selectie van wedstrijden veel gemakkelijker worden en tegelijkertijd zal het creatieve potentieel van het meisje zelf zich manifesteren. Je verjaardag zal echt geweldig blijken te zijn en anders dan elk ander feest.

Aanbevolen: