Grappige Wedstrijden In De Natuur Voor Een Leuk Bedrijf

Inhoudsopgave:

Grappige Wedstrijden In De Natuur Voor Een Leuk Bedrijf
Grappige Wedstrijden In De Natuur Voor Een Leuk Bedrijf

Video: Grappige Wedstrijden In De Natuur Voor Een Leuk Bedrijf

Video: Grappige Wedstrijden In De Natuur Voor Een Leuk Bedrijf
Video: Samen aan de slag voor de natuur - Natuurmonumenten 2014 2024, April
Anonim

Rust met vrolijke vrienden is bijna gedoemd tot geluk! Het blijft alleen om grappige spelletjes en wedstrijden te bedenken, zodat de geplande avond zeker alle verwachtingen van je vrienden zal overtreffen.

Hoe meer mensen er zijn, hoe leuker de spellen zullen zijn
Hoe meer mensen er zijn, hoe leuker de spellen zullen zijn

Buiten spellen

"Pantomimes" is een favoriet spel van oprechte bedrijven. Een persoon denkt een woord, spreekt het in het oor van een ander. Het is de taak van de speler om dit zelfstandig naamwoord met gebaren te laten zien. Het spel gaat naar een nieuw niveau als je woorden probeert te raden die moeilijk uit te beelden zijn, bijvoorbeeld: afkorting, inspiratie, trouw, eeuwigheid, fenomeen, enzovoort.

Spel "Wie ben jij". Elke speler schrijft een zelfstandig naamwoord op een klein velletje, dan wordt dit vel op het voorhoofd van de buurman aan de rechterkant geplakt. Een persoon zou niet moeten weten wat er op zijn voorhoofd staat, het is zijn taak om dit woord te raden met behulp van eenvoudige vragen, die alleen met "Ja" of "Nee" kunnen worden beantwoord. Een persoon heeft bijvoorbeeld een stuk papier met het woord tijger op zijn voorhoofd, hij vraagt: "Is dit een plant?", Andere spelers antwoorden: "Nee!". Dit wordt gevolgd door de overgang naar een andere speler, enzovoort. De overgang van de verhuizing wordt alleen uitgevoerd als het antwoord op de gestelde vraag negatief was.

Een interessant spel "Principe". Een persoon stapt opzij om niet af te luisteren hoe de anderen overleggen. Hij is water. De rest denkt na over het principe voor wie ze de vragen gaan beantwoorden, bijvoorbeeld voor de buurman rechts. Het water keert terug en begint eenvoudige vragen te stellen aan iedereen in volgorde, en ze moeten antwoorden, volgens het bedachte principe. Het water vraagt je bijvoorbeeld: "Ben je blond?", En jij, zelfs als je blond haar hebt, maar je buurman aan de rechterkant is brunette, antwoord: "Nee!" De taak van de bestuurder is om het principe zelf te raden. Het kan bijvoorbeeld heel anders zijn: iedereen is verantwoordelijk voor zichzelf of voor de dichtstbijzijnde persoon die piercings heeft, voor het water zelf, enzovoort. Water zou zulke vragen moeten stellen, waarvan de antwoorden voor iedereen duidelijk zijn.

Je kunt ook de beroemde "Mafia" spelen.

Natuurwedstrijden

Wedstrijd "Verhalenvertellers". Twee teams van in totaal drie personen, elk team heeft een verhalenverteller, een pratend hoofd en een gebaar. De verteller staat opzij en vertelt een interessant verhaal. De speler die het pratende hoofd speelt, zit op een boomstronk en legt zijn handen op zijn rug. Zijn taak is om zijn mond te openen alsof hij een sprookje vertelt (vergeet emoties en gezichtsuitdrukkingen niet). De gesticulator zit achter het pratende hoofd, verbergt het hoofd. Hij moet gebaren wat er in het sprookje wordt verteld. De teams laten om de beurt hun verhaal zien en vertellen, en degenen die niet hebben deelgenomen aan de wedstrijd kiezen het winnende team. Dit is een erg grappige en hilarische wedstrijd.

"Gezagvoerder". Twee spelers zijn geblinddoekt - dit zijn schepen. Elk van hen heeft een kapitein. Alle andere spelers zijn verdeeld in de ruimte en bevriezen in elke positie - dit zijn ijsbergen. Kapiteins moeten hun schepen naar een bepaald vooraf vastgesteld punt navigeren. De kapitein mag het schip niet aanraken. Hij moet hem verbale commando's geven, bijvoorbeeld: "Twee stappen naar voren", "Hurk neer", "Drie stappen opzij" enzovoort. Dat team wint, hoe sneller het schip het setpoint bereikte en de ijsbergen niet raakte. IJsbergen mogen niet bewegen.

Wedstrijd "Veelkleurig Volleybal". Er zijn veel ballonnen om op te blazen. Het grondgebied is verdeeld in twee gelijke delen. Er moeten twee teams zijn met een gelijk aantal personen. Doel: je territorium zo veel mogelijk vrijmaken van ballen en ze naar tegenstanders gooien.

Aan het einde van deze competitie kun je de resterende ballen in tweeën delen tussen de teams en een Mijnenveger-competitie houden - wiens team de ballen sneller zal laten barsten.

Aanbevolen: