Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van De Vrouw

Inhoudsopgave:

Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van De Vrouw
Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van De Vrouw

Video: Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van De Vrouw

Video: Grappige Wedstrijden Voor De Verjaardag Van De Vrouw
Video: Toren C - seizoen 3, aflevering 6 (Tower C) Gefeliciteerd! 2024, April
Anonim

Het jubileum is een goede reden om niet tevreden te zijn met de banale opname van lekker eten in de kring van familieleden. Een ronde date komt veel minder vaak voor dan een gewone verjaardag, en daarom mag je de kans niet missen om het vrolijk en helder te vieren.

Grappige wedstrijden voor de verjaardag van de vrouw
Grappige wedstrijden voor de verjaardag van de vrouw

Het doel van de vakantie is om de held van de dag te eren. Daarom is het noodzakelijk om in het script zoveel mogelijk kansen te voorzien om complimenten te maken, om de held van de gelegenheid te laten verschijnen en tevreden te blijven met zichzelf. Voor een vrouw zijn lof voor haar smaak, vermogen om zich te kleden, er goed uit te zien, tact, wijsheid, geduld, schoonheid, harmonie, het vermogen om een huis te beheren, te koken en kinderen op te voeden. Maar het is belangrijk om de dunne grens tussen aangename lof en openlijke vleierij niet te overschrijden.

Competities worden ook geselecteerd afhankelijk van de leeftijd van de held van de dag. Dankzij dergelijk amusement wordt elke vakantie helder en gedenkwaardig. Er zijn universele wedstrijden die geschikt zijn voor bijna elk jubileum.

Neus

De deelnemers worden door loting gekozen. Ze worden geblinddoekt en gevraagd om het object dat zich in de hand van de presentator bevindt te herkennen aan de geur. Hoe meer onbekende dingen de deelnemer herkent, hoe dichter hij bij de overwinning komt. U kunt een grote verscheidenheid aan artikelen aanbieden: een plastic beker, een bankbiljet, een appel, een room, enz.

Knallende ballen

Alle gasten worden in twee gelijke teams verdeeld. Een opgeblazen ballon van de door het team gekozen kleur wordt aan het linkerbeen van elke deelnemer vastgemaakt. De taak is om je bal te redden en zoveel mogelijk ballen van je tegenstanders te laten barsten. De overwinning wordt behaald door het team dat alle ballen van de tegenstander heeft vernietigd en ten minste één van zijn eigen ballen heeft behouden.

Magnetisch alfabet

Deelnemers krijgen kaarten met letters. Je moet ze bevestigen en vasthouden op die delen van het lichaam die met deze letters beginnen. De prijs gaat naar de meest behendige deelnemer die erin is geslaagd geen enkele kaart te laten vallen.

15 noten

Het verjaardagscadeau is verstopt op een veilige plek. Coördinaten en hints voor het vinden van elke volgende noot zijn geschreven op 15 vellen papier. Veertien van hen verstoppen zich op verschillende plaatsen, misschien zelfs in persoonlijke bezittingen of gastenkleren, en de laatste wordt aan de jarige gegeven. Alleen door alle biljetten op volgorde te verzamelen, kan de held van de dag bij zijn geschenk komen.

Emoties

Er zijn mannen bij betrokken. Drinkwater wordt in glazen gegoten volgens het aantal spelers, en wodka wordt in een van hen gegoten. Op bevel van de presentator drinken de deelnemers tegelijkertijd de inhoud van de glazen, behouden ze de externe kalmte en geven ze zichzelf op geen enkele manier weg. Tegelijkertijd raden kijkers wie een drankje van 40 graden heeft gedronken. De slimste gast krijgt een prijs.

Compliment

Vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid concurreren in het vermogen om complimenten te maken. De presentator nodigt de spelers uit om een kaart met een letter te trekken, waarop ze een compliment moeten bedenken dat past bij de held van de dag. Dus op hun beurt trekken de spelers kaarten. Het spel gaat door totdat de kaarten of de fantasie van de deelnemers op zijn. De winnaar is de eigenaar van de rijkste woordenschat.

Aanbevolen: